מודם מובנה במחשב איך משתמשים?
-
בלנובו X240 מובנה מודם במחשב.
במערכת ההפעלה אני לא מוצא אותו בכלל. לא במתאמי רשת ולא במנהל ההתקנים, האם זה אומר שהוא מנותק? -
@יהודי כשאתה כותב מודם מובנה אתה מתכוון לסים?
לי יש גם לנובו שיש בו סים מובנה. וגם הייתה לי את אותה בעיה. והתייעצתי באיזה פורום ואמרו לי שאם אין לי במנהל ההתקנים זאת אומרת שאין לי באמת סים מובנה.
בדגם שלי לפחות זה לא כ"כ מופקע כי זה אופצוניאלי ויש לי עוד דברים שנראה שקיימים אבל לא באמת קיימים.
אדרבה אם מישהו יאמר לך אחרת אני אשמח כי ייתכן שזה יעזור גם לי -
@יהודי אגב אולי מומלץ שתשאל זאת בשאל את המומחה
-
@aiib כתבתי לך בזמנו
יכול להיות שיש במחשב מקום להכנסת הסים אך זה עדיין לא אומר שסים יעבוד.
בנוסף לסים צריך להיות מותקן התקן של מודם סלולרי ואנטנות.בכדי לבדוק אם מותקן לך מודם אתה צריך להסתכל למנהל ההתקנים בקטגורית רשת.
ובאותה הזדמנות כתבתי בנוסף שאם אין את ההתקן מודם אזי כמעט בטוח שאין אנטנות ולכן הדבר אינו כלכלי להוסיף והמלצתי לך לקנות נטסטייק.
@aiib אמר במודם מובנה במחשב איך משתמשים?:
והתייעצתי באיזה פורום ואמרו לי שאם אין לי במנהל ההתקנים זאת אומרת שאין לי באמת סים מובנה.
נראה לי שאפשר לקרוא לילד בשמו.
לא נראה לי ש @GolanArt יביע מחאה -
@zvinisim זכור לי שבאופן עקרוני קורה שרכיב חומרה שלא מותקן הדרייבר שלו לא מופיע כלל במנהל ההתקנים, אני טועה?
-
@אלי-tza אמר במודם מובנה במחשב איך משתמשים?:
@zvinisim זכור לי שבאופן עקרוני קורה שרכיב חומרה שלא מותקן הדרייבר שלו לא מופיע כלל במנהל ההתקנים, אני טועה?
@אלי-tza צודק ב 100%
היות ואין מודם במחשב ולכן @aiib לא רואה דרייבר מותקן.צריך להתקין פיזית את המודם (במידה ויש אנטנות ואם לא יש להוסיף גם אותם ולעדכן את הדרייבר במערכת)
אבל שוב, זה לא בטוח שמשתלם כלכלית שזה לא בא בילד-אין מהמפעל
-
@zvinisim נראה לי שלא הובנתי, טענתי שיתכן מצב שרכיב חומרה קיים אך הוא אינו מופיע במנהל ההתקנים רק בגלל שהדרייבר שלו לא מותקן.
-
@zvinisim נראה לי שלא הובנתי, טענתי שיתכן מצב שרכיב חומרה קיים אך הוא אינו מופיע במנהל ההתקנים רק בגלל שהדרייבר שלו לא מותקן.
@אלי-tza נו ו....
אם החומרה קיימת והדריבר לא קיים/מעודכן אתה תראה משולש צהוב עם סימן קריאה (:warning: ) בתוכו במנהלי ההתקנים בוינדוס.הערכה הפרועה שלי שהחריץ של הסים קיים אך מודם פנימי לא קיים
-
@zvinisim אמר במודם מובנה במחשב איך משתמשים?:
@aiib כתבתי לך בזמנו
לא מכחיש... רק עניתי לשואל את מה שעניתי לי בעבר. זה סה"כ היה ציטוט של דבריך...
נראה לי שאפשר לקרוא לילד בשמו.
לא נראה לי ש @GolanArt יביע מחאהאולי אתה צודק, לא רציתי לקחת סיכון....
-
@aiib אמר במודם מובנה במחשב איך משתמשים?:
אולי אתה צודק, לא רציתי לקחת סיכון....
אפשר בהחלט להזכיר כאן את פורום תחומים, וגם את פרוג וכל
פורום אחר. -
@golanart אם כבר נגעת בנושא [שלא תאשים אותי בגלישה...] באמת מדהים האומץ והאמונה במוצר שאתה שם את כמות המשתמשים והנושאים בפומבי ובמקום בולט...
-
@zvinisim אמר במודם מובנה במחשב איך משתמשים?:
@אלי-tza נו ו....
אם החומרה קיימת והדריבר לא קיים/מעודכן אתה תראה משולש צהוב עם סימן קריאה (:warning: ) בתוכו במנהלי ההתקנים בוינדוס.הערכה הפרועה שלי שהחריץ של הסים קיים אך מודם פנימי לא קיים
זכור לי שכשאני מתקין ווינדוס חדש לפני התקנת הדרייברים לא כל ההתקנים מופיעים עם (:warning: ) ויש התקנים שבכלל לא מופיעים אפילו לא ככה וא"כ יתכן שיש חומרה קיימת שלא מופיעה בכלל עקב מחסור בדרייבר
-
זכור לי שכשאני מתקין ווינדוס חדש לפני התקנת הדרייברים לא כל ההתקנים מופיעים עם ( ) ויש התקנים שבכלל לא מופיעים אפילו לא ככה וא"כ יתכן שיש חומרה קיימת שלא מופיעה בכלל עקב מחסור בדרייבר
@אלי-tza אני לא יודע אם אתה זוכר אך בתחומים נתתי קישור לאתר של לנובו שבו רושמים את מספר הסיריאלי של המחשב ואתה מקבל את המפרט של המחשב שיצא מהמפעל.
ובבדיקה ערכתי לעומק בודאות אין ל @aiib מודם על המחשב שהוא קנה.
@יהודי יכול להכנס גם לקישור ולרשום את המספר הסיריאלי של המחשב ולראות אם יש מודם. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@zvinisim איפה אני מוצא את המספר הסיריאלי של המחשב? אולי @aiib יודע?
מעניין דווקא היה מונח בחריץ סים. מוזר שהיה מונח שם סתם. זה היה של טכנאי בחברה, אולי הוא סתם פעם ניסה.
דרך אגב לא נראה שהחלק הזה כזה יקר https://www.ebay.com/itm/SIERRA-EM7355-04W3801-4G-WWAN-Card-for-THINKPAD-X1-X240-W540-T440P-T431S-L440/263218211062?hash=item3d490728f6:g:sF8AAOSwnTdaTO-t:rk:1:pf:0
-
@יהודי המספר הסיריאלי של המחשב נמצא מאחורי המחשב הוא מופיע בדרך כלל אחרי האותיותS/N
ייתכן שזה מחוק ואז תוכל להיכנס לאתר של לנובו ושם ישנה אופצייה של זיהוי מספר הסידורי באופן אוטומטי -תוכל למצוא את זה בקלות@zvinisim חבל שמחקת את מה שכתבת בדרך כלל העירותך מחכימות ומועילות!!
אגב המחיקה של דברי קשורה אליך או שמשום מה לא מצא חן בעיני ההנהלה? @GolanArt -
@יהודי אמר
דרך אגב לא נראה שהחלק הזה כזה יקר https://www.ebay.com/itm/SIERRA-EM7355-04W3801-4G-WWAN-Card-for-THINKPAD-X1-X240-W540-T440P-T431S-L440/263218211062?hash=item3d490728f6:g:sF8AAOSwnTdaTO-t:rk:1:pf:0
גם אם אתה צודק וזה החלק המדובר והנצרך [שבזה אני לא מבין כלל אולי @zvinisim יוכל להחכים אותך יותר] אבל כמו שכתב כבר הקצוען @zvinisim שבדרך כלל אם חסר רכיב החומרה יהיה חסר גם אנטנות שזה כבר מסבך ומייקר את העסק
-
@יהודי אמר במודם מובנה במחשב איך משתמשים?:
@zvinisim איפה אני מוצא את המספר הסיריאלי של המחשב?
@יהודי תסתכל בתמונה הבאה:
"המספר הסידורי מודפס בתחתית המכשיר או מתחת לסוללה. אם יש צורך במידע על דגם המכונה, הוא ממוקם בדיוק ליד המספר הסידורי" (מתורגם ע"י גוגל)קשה לדעת את החלקים לפני שיודעים את המספר הסיראלי של המחשב
-
@zvinisim כל הכבוד כמה פעמים לאורך השרשור אמרתי לעצמי "איך יש לו עוד סבלנות" ואני מתנצל שדברי תרמו לבלגן למרות כוונותי הטובות.