מחשב נייד חזק ואיכותי לגרפיקה עם רזולוציה גבוהה
-
מעוניין לקנות מחשב חדש לצורך גרפיקה ועימוד לעיתון, מישהו יוכל לעדכן לי איזה מחשב הכי טוב שהוא גם עם רזולוציה גבוהה, ומהירות חזקה, ובמחיר זול?
-
@כיכר-הפירסום אמר במחשב נייד חזק ואיכותי לגרפיקה עם רזולוציה גבוהה:
מעוניין לקנות מחשב חדש לצורך גרפיקה ועימוד לעיתון, מישהו יוכל לעדכן לי איזה מחשב הכי טוב שהוא גם עם רזולוציה גבוהה, ומהירות חזקה, ובמחיר זול?
למה נייד?
-
@פרסומון הצורך שלנו בנייד דווקא מהרבה סיבות, רק אם יורשה לשאול אם אכן מחשב נייח הוא יותר טוב מנייד בשביל גרפיקה איכותית יותר?
-
@פרסומון הצורך שלנו בנייד דווקא מהרבה סיבות, רק אם יורשה לשאול אם אכן מחשב נייח הוא יותר טוב מנייד בשביל גרפיקה איכותית יותר?
לא קשור לאיכות הגרפיקה, אלא למהירות העבודה. מה גם שבניידים
אתה צריך לשלם הרבה יותר ע"מ להגיע לאותן תוצאות בנייח מקביל, ואתה
גם מוגבל למסך קטן...
@פרסומון תקן אותי אם אני טועה... -
@golanart תודה על ההצעה ברצינות! יכול להיות שאני משנה את דעתי יתכן ונייח יהיה טוב יותר, רק לפני שאני גומר את ההחלטה בזכותכם הייתי מעוניים כי תפרטו לי בפער המחירים ביניהם ומה חסר באיכות או כל דבר אחר בנייד יותר מהנייח, תודה על העזרה...
-
@golanart תודה על ההצעה ברצינות! יכול להיות שאני משנה את דעתי יתכן ונייח יהיה טוב יותר, רק לפני שאני גומר את ההחלטה בזכותכם הייתי מעוניים כי תפרטו לי בפער המחירים ביניהם ומה חסר באיכות או כל דבר אחר בנייד יותר מהנייח, תודה על העזרה...
בוא נמתין לנתונים מדוייקים יותר מרבי @פרסומון , אני רק אמרתי דברים בגדול,
הוא מקצוען, עדיף לשמוע ממנו את המסקנות להלכה... -
ההבדל המשמעותי בין נייד לנייח-
-
במעבד- אותו מעבד בנייד ובנייח יש ביניהם הבדל משמעותי בתפוקת העבודה.
תוכל לראות במסך הבא, את ההבדל בין נייד לנייח, ואת השורה האחרונה המציגה את ההבדל ביניהם (ההבדל נובע מעשרות פרמטרים, שאמנם חלקם פחות מעניינים, אבל רוב ההבדל- 67%!!- די משקף את המציאות):
-
במחשבים יקרים יותר- כרטיס מסך. כנ"ל- בגדול- אותו כרטיס בנייח ובנייד הם לא אותו דבר.
-
המחשב הנייד מתחמם מאד מהר לעומת חברו הגדול. בתרגום לאידיש: המחשב הנייד, אחרי כל ה'חסרונות' שלו, הוא גם מוריד פרופיל אחרי שהוא מתחמם, והוא מתחיל לעבוד עוד יותר לאט!.
לסיכום-
במחשב להקלדה, תקנה נייד / תקנה סוסיתא. במחשב לעבודה כבדה, שהמהירות חשובה, וגם צריך רכיבים איכותיים + לא מתחממים, תלך על נייח.עוד משהו קטן:
זה לא שהמחיר של נייח יותר זול, לפעמים להיפך, היות ובנייח תיקח תמיד רכיבים טובים יותר וגדולים יותר, לדוגמה, אם בנייד אגיד לך שאתה מקבל דיסק SSD של 256GB וזהו, תגיד אמן. כי זה מה יש. מאידך, בנייד, תמיד תיקח עוד דיסק קשיח של 1TB או אפילו 2TB, כי יש מקום להכניס אותו בפנים. וכן הלאה על זה הדרך.ועוד משהו קטנצ'יק (אתה כבר לא חייב לקרוא, -כאילו שעד עכשיו מישהו חייב אותך משהו :) ) :
מחשב נייח עם מסך בגודל נורמלי (לא 15 או מקס' 17 שתקבל בנייד), נותן הרגשה הרבה יותר טובה ונוחה בעבודה, שמתפרשת לבסוף, בהספק גבוה יותר ובאיכות עבודה טובה יותר ונעימה יותר. גם אם זה לעובד/ת שלך, זה בסוף אומר שזה בשבילך.יאללה, בהצלחה.
-
-
@פרסומון אמר במחשב נייד חזק ואיכותי לגרפיקה עם רזולוציה גבוהה:
מאידך, בנייד, תמיד תיקח עוד דיסק קשיח
התכוונת בנייח.
-
@פרסומון תודה לך! אני מבין שזה גם מאוד יעיל נייח... ואין איזה פיתרון כלשהו לקרר את הנייד כשהוא מתחמם? כיון שהניידות היא מאוד חשובה לנו... בפרט שאנו מתקדמים ממשרד למרד ומשתדרגים...
בכל זאת תודה לך פרסומון על ההסבר מאוד אהבתי יישר כח גדול! -
הייתי מעוניים עם תסבירו לי בבקשה מה טיב ה i3 i5 i7? כלומר מה היעילות ב i7? תודה רבה לכל העוזרים...
-
@כיכר-הפירסום הסבר מפורט ומקצועי תוכל למצוא כאן
-
@ריקי תודה לך זה מאוד מאוד עזר לי...
אין מילים להודות...:+1: