שאל את המומחה
-
@עברי-אנכי אמר בנעלמה לי תיקיה בכונן, אבל בחיפוש היא עולה:
@GolanArt
אין אפשרות שבקטגוריה זו רק למומחים תהיה הרשאה ואפשרות טכנית לענות?@golanart אמר בנעלמה לי תיקיה בכונן, אבל בחיפוש היא עולה:
@עברי-אנכי זהו שלא. כי אם זה יהיה כך, גם השואל עצמו לא יוכל להמשיך לשאול...
ועד שימצא הפתרון חייבים לשמור על סדר ורמה גבוהה, אחרת מה הועילו מקצועות....שוב הצעה, ואינני יודע אם היא ישימה טכנית,
- אולי אפשר לחסום רק את התגובה, ולהרשות את נושא חדש.
- אפ' נוספת, יצירת הפניה אוטמטית בפתיחת שאלה, לינק המפנה לאשכול התגובות, שם כמובן יהיו מורשים רק המומחים..
-
@מעלה-ומוריד אמר בשאל את המומחה:
@עברי-אנכי אמר בנעלמה לי תיקיה בכונן, אבל בחיפוש היא עולה:
@GolanArt
אין אפשרות שבקטגוריה זו רק למומחים תהיה הרשאה ואפשרות טכנית לענות?@golanart אמר בנעלמה לי תיקיה בכונן, אבל בחיפוש היא עולה:
@עברי-אנכי זהו שלא. כי אם זה יהיה כך, גם השואל עצמו לא יוכל להמשיך לשאול...
ועד שימצא הפתרון חייבים לשמור על סדר ורמה גבוהה, אחרת מה הועילו מקצועות....שוב הצעה, ואינני יודע אם היא ישימה טכנית,
- אולי אפשר לחסום רק את התגובה, ולהרשות את נושא חדש.
- אפ' נוספת, יצירת הפניה אוטמטית בפתיחת שאלה, לינק המפנה לאשכול התגובות, שם כמובן יהיו מורשים רק המומחים..
נראה לי שלא הבנתי אותך...
-
@golanart
אמרת שיש בעיה לחסום את אפשרות התגובה לשאינם מומחים, מחמת שאז תיחסם דרכם לשאול את המומחה, ומי ישאל אם לא השאינם מומחים?...
ע"כ הבנתי נכון?ובכן, חשבתי אולי אפשר:
- לחסום רק את התגובה, ולהרשות את נושא חדש.
ואז יהיה אפשרות לשאול שאלות, בפתיחת נושא, ולא להגיב לנושא קיים - אלא א"כ אתה נושא על דש ניקך טלאי מומחה.
או אפשרות נוספת:
- יצירת הפניה אוטמטית בפתיחת שאלה, לינק המפנה לאשכול התגובות, שם כמובן יהיו מורשים רק המומחים..
שכל פתיחת נושא (=שאלה למומחה), תכלול אוטומטית לינק המפנה לאשכול מקביל במחלקה מקבילה לשאלות, שתיקרא מומחה משיב (סתםם..) שם תהיה הרשאה רק לבעלי תג.
? I understood
-
@מעלה-ומוריד אלו רעיונות שמצריכים שעות רבות ויקרות של פיתוח, יום אחד, אולי כשהפורום יכניס כמה גרושים...
-
@golanart מה זה ?
-
-
@עימוד-עילית זה קורה לשניה, תרענן וזה מסתדר.
-