פרווה - מרק פטריות


  • ניהול קולינרי

    שילוב של סוגי פטריות שונים יוצר מרק סמיך, מענג ועשיר בטעמים.

    המרכיבים:

    30 גר' מרגרינה / שמן זית

    1 בצל קצוץ

    2 גבעולי סלרי קצוצים

    1 שן שום כתושה

    450 גר' תערובת פטריות טריות (שמפניון, פורטבלו, שי-מג'י ועוד) קצוצות גס.

    אם אינכם משיגים סוגים שונים של פטריות ניתן בהחלט להשתמש בסוג אחד. הטעם יהיה מצוין אם כי פחות עשיר

    200 גר' תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

    1 ליטר ציר ירקות / מים

    2 כפות פטרוזיליה

    מלח

    פלפל שחור

    אופן ההכנה:

    בסיר גדול מחממים שומן, מלח ופלפל. מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום ומטגנים עד שהירקות מתרככים.

    מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן על אש בינונית - גבוהה במשך 5-6 דקות נוספות. מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות.

    מסירים מהאש ומניחים למרק להתקרר מעט. טוחנים היטב עד שמתקבל מרקם חלק.

    מפזרים את הפטרוזיליה, טועמים ומתקנים תיבול.

    מגישים ונהנים.

    בהצלחה.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

13
מחובר

2.2k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.6k
פוסטים