פרווה - מרק תירס בטעם חלבי.


  • ניהול קולינרי

    מרק מפתיע בטעמו מראהו ומהירות ההכנה.

    התוצאה מדהימה.

    המצרכים:

    2 כפות שמן

    2-3 גזרים - חתוכים לקוביות

    4 גבעולי סלרי אמריקאי - קצוצים

    2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות

    4 כוסות תירס קפוא / משומר

    6 כוסות מים

    מלח

    פלפל

    אבקת מרק

    אופן ההכנה:

    מחממים שמן ומלח כ10 שניות ומוסיפים את הבצל.

    מטגנים את הבצל עד לריכוך.

    מוסיפים גזר וסלרי וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.

    יש להיזהר שהירקות לא יחרכו.

    מוסיפים תירס, תפוחי אדמה ומים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את החום.

    מוסיפים אבקת מרק - אם רוצים.

    מבשלים 30 דקות.

    מוציאים 1/2 מכמות הירקות ומרסקים. מחזירים לסיר ומביאים לרתיחה חוזרת.

    יש אפשרות (מועדפת עלי) לרסק את כל הירקות למרק חלק וקרמי.

    בהצלחה.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

9
מחובר

2.3k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.7k
פוסטים