פרווה - פשטידת פטריות ובצל


  • ניהול קולינרי

    פשטידה בטעם חלבי.

    קלה מאוד להכנה, נפרסת יפה, וטעימה גם כשהיא חמה וגם כשהיא קרה.

    מצרכים ל3 תבניות אינגליש ארוכות:

    6 בצלים - חתוכים לקוביות

    קורט מלח

    1 כוס שמן

    2 קופסאות שימורי פטריות

    2 כוסות מים

    2 כפות אבקת מרק פטריות

    12 כפות קמח

    8 ביצים.

    אופן ההכנה:

    מטגנים את קוביות הבצל בשמן להזהבה יפה וריכוך. מוסיפים מלח ומטגנים 10 שניות.

    מסירים מהאש.

    מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר (הביצים נכנסות אחרונות כדי שלא יתבשלו מהחום ונקבל חביתה בתוך הפשטידה...)

    מערבבים היטב.

    מחלקים ל3 תבניות אינגליש מרופדות בנייר אפייה.

    אופים 45 דקות.

    לפריסה יפה ונוחה, כדאי לשמור במקרר לכמה שעות ורק אח"כ לפרוס.

    בהצלחה מרובה.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

13
מחובר

2.2k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.6k
פוסטים