גם אתם בסגר??? לא יודע מה לעשות? בא נעשה לכם סדר!
-
הנה זה כאן!!!
כל ההלכות והדינים הקשורים לסגר, עכשיו להורדה!
מומלץ בחום | מתאים לכל אחד.
נסה כעת... -
@שמעון-כהן מספיק כבר. נמאס לי לשמוע על העלון הנפלא
-
@yzahn אמר בגם אתם בסגר??? לא יודע מה לעשות? בא נעשה לכם סדר!:
@שמעון-כהן מספיק כבר. נמאס לי לשמוע על העלון הנפלא
סליחה על ההפרעה!
לא התכוונתי -
@שמעון-כהן וגם לא התכוונת לקרוא לעצמך בשלושה שמות שונים לכל פורום...
באמת!
בשביל כאלו דברים יש פורומים אחרים.. בשביל זה הוא נועד, בערך
כאן אלו פורומים שמשתדלים להיות (סביב) נושאים מקצועיים -
@שמעון-כהן אמר בגם אתם בסגר??? לא יודע מה לעשות? בא נעשה לכם סדר!:
הנה זה כאן!!!
כל ההלכות והדינים הקשורים לסגר, עכשיו להורדה!
מומלץ בחום | מתאים לכל אחד.
נסה כעת...רוצה לשמוע משהו?!
אני חובב ותיק של העלון הזה, הוא באמת נפלא, רק מאז שראיתי מפה ומשם (ומשם ומשם ומשם) - אני קצת פחות חובב.
לא אשמת אף אחד, מספר לך עובדה. -
@שלום-דיין תוכל לפרט מה אתה מתכוון אל תדאג אני לא המחבר אני רק חובבן גדול מאוד של העלון
-
@שלום-דיין תוכל לפרט מה אתה מתכוון אל תדאג אני לא המחבר אני רק חובבן גדול מאוד של העלון
לא.
(סליחה שאני פחות נחמד, פשוט העניין נורא חפר).
אבל מאחר והגעת למקום מקצועי, שלא באמת אכפת להם כמה יגיעו ומה יגידו - רק שיקבלו תועלת מקצועית, אומר לך בסוד, שאני חובב עלונים לא פחות ממך, בפרט מוצלחים - כמו עוד רבים.
דבר נוסף, אני גם חושב שנראות פחות מרשימה של עלון - היא בעוכריו, ולא מגיעה לקהל היעד הרצוי, מחמת נראות זולה וכו'. וחבל.
אני מבין שכותבי העלונים לא נדרשים להוציא עוד כסף בנוסף למאמץ שהם משקיעים בשביל נראות שהם לא כ"כ מבינים בזה, ולא רואים בזה כזה צורך.
לכן, לפעמים כשיש לי זמן, אני לוקח עלון כפרויקט, היו כאלו שהגיעו אלי כלקוחות, אולם לפעמים אני פונה אליהם (!).
שמעתא עמיקתא גם היה בתור, עד שהעניין נורא חפר...
חבל. -
@שלום-דיין אמר בגם אתם בסגר??? לא יודע מה לעשות? בא נעשה לכם סדר!:
לי זמן, אני לוקח עלון כפרויקט, היו כאלו שהגיעו אלי כלקוחות, אולם לפעמים אני פונ
@שלום-דיין אמר בגם אתם בסגר??? לא יודע מה לעשות? בא נעשה לכם סדר!:
לא.
(סליחה שאני פחות נחמד, פשוט העניין נורא חפר).
אבל מאחר והגעת למקום מקצועי, שלא באמת אכפת להם כמה יגיעו ומה יגידו - רק שיקבלו תועלת מקצועית, אומר לך בסוד, שאני חובב עלונים לא פחות ממך, בפרט מוצלחים - כמו עוד רבים.
דבר נוסף, אני גם חושב שנראות פחות מרשימה של עלון - היא בעוכריו, ולא מגיעה לקהל היעד הרצוי, מחמת נראות זולה וכו'. וחבל.
אני מבין שכותבי העלונים לא נדרשים להוציא עוד כסף בנוסף למאמץ שהם משקיעים בשביל נראות שהם לא כ"כ מבינים בזה, ולא רואים בזה כזה צורך.
לכן, לפעמים כשיש לי זמן, אני לוקח עלון כפרויקט, היו כאלו שהגיעו אלי כלקוחות, אולם לפעמים אני פונה אליהם (!).
שמעתא עמיקתא גם היה בתור, עד שהעניין נורא חפר...
חבל.- אני רוצה לתועלת הרבים!!!
- אני לא המחבר ולא קשור אליו, אני מכיר אותו מסתמא פחות ממך.. זה לא מעניין אותי אם אתה רוצה לפרסם לתועלת הרבים אשריך ואם לא אז לא, לי זה לא מוזיז אני עושה את המצווה שלי..
אם יש לך מקומות נוספים ותרצה לפרסם תעשה כרצוניך, איני מבין מה אני קשור..
תודה רבה