בשרי - שריר הזרוע (מס' 8)


  • ניהול קולינרי

    הכמויות לא מדויקות. שחקו בהם כרצונכם.

    המצרכים:

    נתח שלם של בשר שריר הזרוע

    שום טרי

    פפריקה מתוקה

    1 כף רסק עגבניות

    מים

    אופן ההכנה:

    מכניסים את הבשר לסיר ומוסיפים מים עד ל3/4 מגובה הבשר. בוזקים פפריקה מתוקה, מוסיפים שום ורסק עגבניות.

    מביאים לרתיחה, מנמיכים טמפרטורה ומבשלים שעתיים עד שלוש תוך כדי הפיכת (לא יודעת אם זו המילה הנכונה...) הבשר מידי פעם. מצננים היטב ואם מדובר בנתח יפה, פורסים אותו לפרוסות יפות בעובי 2 ס"מ. מחממים על הפלטה בתוך נוזלי הבישול.

    נ.ב.

    מומלץ בחום לבשל יחד עם כמה מנות עוף. שילוב מנצח!

    בהצלחה.


  • P משתמש תומך

    @גיטי כמו שזה נראה בסיר, זה מעלף.
    אבל רק אחרי החג נוכל לספר איך היה...
    תודה רבה!
    [זה גם חסך זמן- הבקר לערב, העוף לבוקר... ובסיר אחד (כמעט) נגמרו ההכנות!]


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

3
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.3k
פוסטים