בשרי - כבד


  • ניהול קולינרי

    3 בצלים גדולים

    שמן

    3 כפות מלאות אבקת מרק בשרי של אסם

    250 גרם כבד צלוי

    1/2 עד 1 כוס מים

    לכבד קצוץ: 2-3 ביצים קשות קרות מהמקרר + 1-2 כפיות מחוקות סוכר

    אופן ההכנה:

    חוצים את הבצלים ל2. פורסים לפרוסות בעובי כ1/2 ס"מ.

    מחממים שמן בסיר ומטגנים את פרוסות הבצל על אש נמוכה עד שהם מתרככים אבל לא הופכים לסמרטוטיים.

    מוסיפים את הכבד, אבקת המרק וחצי כוס מים.

    מביאים לרתיחה, מנמיכים חום ומבשלים 3-5 דקות.

    טועמים ומשפרים תיבול.

    במידת הצורך מוסיפים מים.

    לכבד קצוץ:

    מסננים ומצננים היטב את הכבד. שומרים בצד את הנוזלים.

    טוחנים כבדים בצלים וביצים, מוסיפים סוכר ונוזלי בישול. כמות הנוזלים תלויה במרקם הרצוי.

    במידת הצורך, מוסיפים מעט מלח.

    בהצלחה



  • תודה!!
    רצה להכין


  • ניהול קולינרי


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

15
מחובר

2.3k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.6k
פוסטים