בשרי - לחי בקטשופ


  • ניהול קולינרי

    האמריקאים יודעים להכין בשר... והם משתמשים הרבה בקטשופ.

    במתכון הזה, הקטשופ מאוד מחמיא לבשר והוא אהוד גם על אלו שלא מחבבים את האדום האדום הזה!

    המצרכים:

    בשר לחי (לא מומלץ להשתמש בבשר אחר)

    בצל פרוס

    קטשופ

    שום גבישי

    אופן ההכנה:

    מכסים במים את בשר הלחי ומרתיחים, מנמיכים טמפרטורה ומבשלים שעתיים.

    מסדרים בצפיפות את פרוסות הבצל בתבנית אפייה, מניחים מעל את הבשר המבושל למחצה, מוסיפים ממיי הבישול עד לגובה הבשר (לא לכסות) מורחים שכבה נדיבה של קטשופ, מפזרים מעל שום גבישי.

    מכסים היטב ברדיד אלומיניום ואופים בחום נמוך 150 מעלות ומטה (תלוי בתנור) כ8 שעות.

    הבשר נמס בפה.

    מומלץ להגיש על מצע פירה מתפוחי אדמה.

    בהצלחה.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

3
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.3k
פוסטים