בשרי - עוף בפצפוצי אורז


  • ניהול קולינרי

    נשמע שילוב מעניין, אה?

    נסו, לא תתאכזבו.

    לא תתאכזבו, באחריות!

    המצרכים:

    6 כרעיים

    לרוטב:

    1 כוס מיונז

    1 כף פפריקה מתוקה

    1 כף גדושה גבישי שום

    1 כפית מלח

    1 כף גדושה דבש

    לציפוי:

    3 כוסות פצפוצי אורז

    אופן ההכנה:

    מערבבים את מרכיבי הרוטב, מורחים על הכרעיים. חשוב להקפיד שהרוטב יצפה את הכרעיים מכל הכיוונים.

    טובלים בפצפוצים ומניחים בתבנית. אם נשארו לכם פצפוצים, מפזרים אותם על העוף שבתבנית.

    מבשלים על הפלטה / על אש פצפונת כ4 שעות.

    נ. ב.

    ניתן בהחלט להמיר את הכרעיים בכנפיים. יוצא אפילו יותר טעים...

    בהצלחה.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

5
מחובר

2.3k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.7k
פוסטים