פרווה - כרתי


  • ניהול קולינרי

    הכרישה / לוף, הוא ירק מאוד מאוד טעים.

    כדאי להשתמש בו לאורך השנה ולא רק בראש השנה... להעשרת מאכלים, מרקים וכו'

    קציצות כרתי לראש השנה

    יש כמה שיטות להכנת הכרישה לקציצות. הרווחת מביניהם היא שיטת האידוי: מאדים את הכרישה יחד עם בצל רגיל ומעט שמן. אח"כ טוחנים במטחנה / מעבד מזון, מערבבים עם ביצה, פירורי לחם + תיבול ומטגנים קציצות. בשיטה הזו הקציצות סיביות וסופגות שמן בכמויות מטורפות.

    אז מה עושים?

    שיטה אחרת אומרת כך:

    מכניסים את הכרישה לסיר, מכסים במים, מביאים לרתיחה, מנמיכים טמפרטורה, מבשלים כחצי שעה. מסננים ומצננים.

    סוחטים היטב, טוחנים, מוסיפים את שאר המצרכים ומטגנים.

    הערה חשובה

    הכרישה המבושלת חסרה את טעם הטיגון, לכן חשוב מאוד לשים לב לתיבול מעט יותר אגרסיבי.

    אני הוספתי 1-2 כפות סוכר כדי לעזור בהשחמה בזמן הטיגון.

    בהצלחה


  • P P

    מה עם הטחינה בשיטה השניה?
    שם לא מרסקים במעבד מזון?


  • ניהול קולינרי

    @קונטרסט
    תודה על ההערה

    טופל


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

3
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.3k
פוסטים