פרווה - חלבון מן הצומח


  • ניהול קולינרי

    אדממה (פולי סויה)

    טעים טעים, בריא ומהיר הכנה.

    את האדממה ניתן להשיג ב2 סוגי אופנים:

    1. עם התרמיל

    2. מקולף

    אם קניתם את המקולף זה לוקח בדיוק 3 דקות ויש לכם מנה צמחונית בריאה ומשביעה.

    אם נפלתם על התרמילים אז זה מעט יותר עבודה.

    אז מה צריך?

    אדממה

    שמן משום קונפי/ רגיל

    מיץ לימון

    מלח

    פלפל שחור - עדיף גרוס

    מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את התרמילים. שולקים כחצי דקה. מוציאים ומקררים. עדיף להוציא היישר למי קרח.

    מקלפים ומשתמשים רק בפולים. התרמילים הולכים לפח...

    מחממים מעט שמן במחבת רחבה, מתבלים במלח ופלפל.

    מוסיפים את הפולים המקולפים ומקפיצים בערך 20 שניות.

    מוסיפים מעט מיץ לימון, ממשיכים להקפיץ 20 שניות נוספות.

    להזהר מבישול יתר, שהפולים לא יהפכו לסמרטוטיים.

    זהו. זה הכל!

    אפשר להנות ממנה יפה ומזינה.

    לבריאות


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

11
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.1k
פוסטים