פרווה/ חלבי- עוגת קרמשניט מהירה


  • ניהול קולינרי

    1. מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
    2. חותכים את הבצק לגודל והצורה הרצויים- (אפשר להשתמש בחותכני עוגיות על מנת ליצור עוגיות קרמשניט) - לכל עוגה צריכים 3 חלקים שווים (בעוגיות אני מסתפקת ב2)
    3. מסדרים את הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
    4. אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
    5. מקציפים שמנת מתוקה/ קצפת צמחית עם חלב/מעט מים ואינסטנט פודינג וניל (מומלץ וניל צרפתי) לקרם יציב.
    6. מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
    מפזרים אבקת סוכר לקישוט.


  • ניהול קולינרי

    @ת-מ כל הכבוד

    יש לך מתכון לפטיסיירי ?

    כך זה יהיה מילפיי אמיתי


  • P P משתמש מתקדם

    @ת-מ אמר בפרווה/ חלבי- עוגת קרמשניט מהירה:

    1. מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
    2. חותכים את הבצק לגודל והצורה הרצויים- (אפשר להשתמש בחותכני עוגיות על מנת ליצור עוגיות קרמשניט) - לכל עוגה צריכים 3 חלקים שווים (בעוגיות אני מסתפקת ב2)
    3. מסדרים את הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
    4. אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
    5. מקציפים שמנת מתוקה/ קצפת צמחית עם חלב/מעט מים ואינסטנט פודינג וניל (מומלץ וניל צרפתי) לקרם יציב.
    6. מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
    מפזרים אבקת סוכר לקישוט.

    יואו חרוצה.
    לכי תדעי. אולי יהיה לשבת...
    כל הכבוד!!


  • ניהול קולינרי

    צריכה לשאול את אימי (היא הקונדיטורית פה בסיפור...) היא בטח ישנה עכשיו.
    אבל לומר את האמת- אני משתמשת במוכן (אפילו קונדיטורים משתמשים בו- מידיעה 😉 )


  • ניהול קולינרי

    @נעמי-בוקרה-20710 אמר בפרווה/ חלבי- עוגת קרמשניט מהירה:

    @ת-מ אמר בפרווה/ חלבי- עוגת קרמשניט מהירה:

    1. מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
    2. חותכים את הבצק לגודל והצורה הרצויים- (אפשר להשתמש בחותכני עוגיות על מנת ליצור עוגיות קרמשניט) - לכל עוגה צריכים 3 חלקים שווים (בעוגיות אני מסתפקת ב2)
    3. מסדרים את הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
    4. אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
    5. מקציפים שמנת מתוקה/ קצפת צמחית עם חלב/מעט מים ואינסטנט פודינג וניל (מומלץ וניל צרפתי) לקרם יציב.
    6. מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
    מפזרים אבקת סוכר לקישוט.

    יואו חרוצה.
    לכי תדעי. אולי יהיה לשבת...
    כל הכבוד!!

    אל תשכחי לפרגן לנו תמונה


  • P P משתמש מתקדם

    @ת-מ אמר בפרווה/ חלבי- עוגת קרמשניט מהירה:

    1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.

    בצק עלים?


  • ניהול קולינרי


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

8
מחובר

2.3k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.7k
פוסטים