פרווה- מוס לימון לוטוס


  • ניהול קולינרי

    להקציף היטב בקערה 4 חלבונים + 1/2 כוס סוכר*,
    בקערה נוספת להקציף 2 קצפת צמחית+ 1 אבקת אינסטנט פודינג וניל,
    להוסיף לקצפת כ 1/2 כוס מיץ לימון (לפי הטעם),
    לערבב בעדינות את 2 הקציפות יחד.

    לסדר בכוסיות:

    1. תחתית משברי עוגיות לוטוס
    2. מוס לימון
    3. קרם לוטוס (לשים קרם לוטוס בשקית ולחמם במיקרוגל ל20 שניות- הקרם מתחמם ונהיה נוזלי)

    *ניתן להכין גם בלי החלבונים....

    מוס לוטוס לימון.JPG

    כוסיות מוס לוטוס לימון.JPG

    (נגמרו לי עוגיות הלוטוס- שמתי בתחתית שברי וופל וביסקויטים)


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

3
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.2k
פוסטים