דוקסל


  • ניהול קולינרי

    המצרכים:

    1-2 בצלצלי שאלוט / 1 בצל לבן קטן קצוץ דק

    2 סלסלות פטריות שמפניון / פורטבלו טריות קצוצות דק

    1/4 כוס שמן משום קונפי או יותר, לפי הצורך

    מלח

    פלפל שחור (אני אוהבת להשתמש בגרוס)

    1 כפית מיץ לימון

    1 כף פטרוזיליה קצוצה דק דק (עלים בלבד).

    אופן ההכנה:

    מחממים מחבת רחבה.

    מוסיפים 1/4 כוס שמן משום קונפי, מלח ופלפל.

    מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים 10 שניות.

    מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים בחום גבוה.

    מכסים בנייר אפייה (קרטוש- בלי נדר אכתוב על כך בקרוב) חשוב שהנייר יהיה צמוד לירקות המתבשלים כדי ליצור את אפקט האידוי (בקרוב - הלוואי...) מערבבים מידי פעם עד שכל הנוזלים התאדו.

    מסירים מהאש ומוסיפים את הלימון והפטרוזיליה.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

19
מחובר

2.3k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.6k
פוסטים