רביולי בטטה
-
מצרכים:
בטטה או כל ירק אחר
שמן משום קונפי
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
פורסים את הבטטה במנדולינה (או עובדים קשה עם סכין...) לפרוסות דקות
מרפדים את תבנית התנור (לא תבנית חד פעמית, היא לא מתחממת מספיק) בנייר
אפיה.מסדרים את פרוסות הבטטה בתבנית.
בעזרת מברשת, מורחים שכבה דקה של שמן שום קונפי.
ממליחים ומפלפלים.
מכסים בנייר אפיה נוסף.
על נייר האפייה שמים תבנית נוספת שתהווה משקולת.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה בינונית נמוכה (170 מעלות) כ15 דקות או עד שהבטטה מתרככת.
מצננים.
ממלאים ומקפלים לחצי.
במקרה הזה הרביולים ממולאים בדוקסל
בהצלחה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
זה אולי במקרה רוסי?
:) -
-
@גיטי אמר ברביולי בטטה:
@נעמי-בוקרה-20710 אמר ברביולי בטטה:
זה אולי במקרה רוסי?
:)לא יודעת
למה נראה לך?כי אני צריכה מאכל נחמד שלהם.....
-
@נעמי-בוקרה-20710 אמר ברביולי בטטה:
@גיטי אמר ברביולי בטטה:
@נעמי-בוקרה-20710 אמר ברביולי בטטה:
זה אולי במקרה רוסי?
:)לא יודעת
למה נראה לך?כי אני צריכה מאכל נחמד שלהם.....
אז תגידי ככה!
הרוסים מאוד אוהבים הערינג על מצע של פירה. זה המעדן הלאומי.
-
מגרה...
תודה על התמונה והמתכון!