פרווה- פוקצ'ה מעולה


  • ניהול קולינרי

    מתכון נפלא לאירוח, 5 דקות עבודה ויש לכם מאפה ביתי טעים ומריח!

    מצרכים:
    שתיים וחצי כוסות קמח-תוכלו להשתמש בקמח המועדף עליכם (אני משלבת לבן עם כוסמין)
    כף שמרים יבשים (או 25 ג’ שמרים טריים)
    כפית סוכר
    כפית מלח
    רבע כוס שמן זית
    180 מ”ל (שלושת רבעי כוס) מים חמים

    אופן ההכנה:
    1. שמים במיקסר את הקמח והשמרים מערבבים מעט ומוסיפים את הסוכר, מלח שמן והמים, מעבדים לבצק רך וחלק, שמים בקערה משומנת מכסים ומתפיחים כ 45 דקות.

    2. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, יוצרים כדורים ומתפיחים עוד 20 דקות.

    3. כל כדור מותחים עם האצבעות לאורך 30 ס”מ או יוצרים ממנו עיגול בקוטר 15 ס"מ ומניחים בתבנית על נייר אפייה, (ממתינים 10 דקות) ועושים בורות עם האצבעות.

    4. מזלפים שמן זית על הפוקצ’ות ומפזרים מלח גס או זעתר/מורחים שמן עם שום כתוש ,

    5. אופים כ 20 דקות או עד שמזהיב בתנור שחומם מראש ל200 מעלות.

    הכל נגמר לפני שהספקתי לצלם- אז מעלה תמונות מרחבי הרשת:
    6d28fdd5-29a7-442b-8a7f-0681e3449735-image.png

    064fcf6d-daee-4048-91a7-64e160afce8d-image.png

    הערה או (גילוי נאות)

    כשהאורחים עוד שעה מגיעים אני משתמשת בבצק שמרים מוכן:)
    a4071ad3-752c-4cfe-8a46-fb6fd894a3bf-image.png


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

10
מחובר

2.3k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.7k
פוסטים