פרווה - מושט (מתכון שהופיע ב"מרווה" לפני כמה שנים)


  • ניהול קולינרי

    קלי קלות, והטעם? ללקק את האצבעות!

    המצרכים:
    6 מנות מושט מופשרים
    מיץ לימון
    מלח
    4 כפות אבקת מרק בצל
    6 כפות שמן (לא זית)

    אופן ההכנה:
    משרים את הדגים במלח ולימון למשך חצי שעה.
    שוטפים היטב ומייבשים.

    בצלחת עמוקה, מערבבים את השמן עם אבקת המרק למרקם משחתי - נוזלי.
    מסדרים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מעלה, מורחים את התערובת על העור.
    אופים 30 דקות בחום של 180 מעלות.

    בהצלחה.

    נ.ב.
    מומלץ להגיש בליווי אורז שיספוג את הרוטב הנפלא.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

8
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.3k
פוסטים