פרווה - מושט (מתכון שהופיע ב"מרווה" לפני כמה שנים)
-
קלי קלות, והטעם? ללקק את האצבעות!
המצרכים:
6 מנות מושט מופשרים
מיץ לימון
מלח
4 כפות אבקת מרק בצל
6 כפות שמן (לא זית)אופן ההכנה:
משרים את הדגים במלח ולימון למשך חצי שעה.
שוטפים היטב ומייבשים.בצלחת עמוקה, מערבבים את השמן עם אבקת המרק למרקם משחתי - נוזלי.
מסדרים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מעלה, מורחים את התערובת על העור.
אופים 30 דקות בחום של 180 מעלות.בהצלחה.
נ.ב.
מומלץ להגיש בליווי אורז שיספוג את הרוטב הנפלא. -
-
נראה מגרה וטעיםם
-
@Bitan-13
תודה