ניווט

    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש

    פרווה - מושט (מתכון שהופיע ב"מרווה" לפני כמה שנים)

    מתכוני פרווה
    1
    4
    59
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גיטי
      גיטי ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

      קלי קלות, והטעם? ללקק את האצבעות!

      המצרכים:
      6 מנות מושט מופשרים
      מיץ לימון
      מלח
      4 כפות אבקת מרק בצל
      6 כפות שמן (לא זית)

      אופן ההכנה:
      משרים את הדגים במלח ולימון למשך חצי שעה.
      שוטפים היטב ומייבשים.

      בצלחת עמוקה, מערבבים את השמן עם אבקת המרק למרקם משחתי - נוזלי.
      מסדרים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מעלה, מורחים את התערובת על העור.
      אופים 30 דקות בחום של 180 מעלות.

      בהצלחה.

      נ.ב.
      מומלץ להגיש בליווי אורז שיספוג את הרוטב הנפלא.

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 10
      • גיטי
        גיטי ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

        מושט באבקת מרק בצל.jpg

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
        • Bitan 13
          Bitan 13 P S P P משתמש תומך נערך לאחרונה על ידי

          נראה מגרה וטעיםם

          גיטי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • גיטי
            גיטי ניהול קולינרי @Bitan 13 נערך לאחרונה על ידי

            @Bitan-13
            תודה

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • First post
              Last post
            חוקי הפורום - חובה לקרוא!
            עיצוב: GolanArt

            11
            מחובר

            2.4k
            משתמשים

            4.2k
            נושאים

            32.0k
            פוסטים