בישול תפוח אדמה לסלט
-
כדי שתפוח האדמה ייצא יפה לאחר הבישול ולא ייראה כאילו נדרס...
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל הרצוי.
מוסיפים חומץ למי הבישול.
החומץ לא מורגש בכלל בטעם אך גורם לכך שמשך הבישול יתארך מעט.
מומלץ גם להוסיף מלח למי הבישול, כך המלח ייספג בתפוח האדמה וידרוש פחות מלח בהמשך.
מבשלים עד לריכוך מלא ומעבירים למסננת לצינון.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אופס... גלשנו לבריאות...