ניווט

    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש

    בישול תפוח אדמה לסלט

    טיפים ושיטות עבודה
    3
    5
    34
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גיטי
      גיטי ניהול קולינרי מומחה נערך לאחרונה על ידי

      כדי שתפוח האדמה ייצא יפה לאחר הבישול ולא ייראה כאילו נדרס...

      מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל הרצוי.

      מוסיפים חומץ למי הבישול.

      החומץ לא מורגש בכלל בטעם אך גורם לכך שמשך הבישול יתארך מעט.

      מומלץ גם להוסיף מלח למי הבישול, כך המלח ייספג בתפוח האדמה וידרוש פחות מלח בהמשך.

      מבשלים עד לריכוך מלא ומעבירים למסננת לצינון.

      סלט תפוחי אדמה.jpg

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
      • ת.מ
        ת.מ ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

        פוסט זה נמחק!
        גיטי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • גיטי
          גיטי ניהול קולינרי מומחה @ת.מ נערך לאחרונה על ידי

          פוסט זה נמחק!
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ת.מ
            ת.מ ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

            פוסט זה נמחק!
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • GolanArt
              GolanArt מנהל מקצועות E p E נערך לאחרונה על ידי

              אופס... גלשנו לבריאות...

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • First post
                Last post
              חוקי הפורום - חובה לקרוא!
              עיצוב: GolanArt

              6
              מחובר

              2.5k
              משתמשים

              4.2k
              נושאים

              32.5k
              פוסטים