פרווה- מרק קטניות ("חרירה")


  • ניהול קולינרי

    מתאים מאד לערב ט' באב:

    1 כוס עדשים חומות
    1 כוס חומוס
    1 בצל גדול
    1 גזר
    הרבה כרפס
    פטרוזיליה קצוצה

    למלא את הסיר במים רותחים
    לתבל באבקת מרק וקצת פלפל שחור
    לבשל עד שהקטניות מתרככות

    לאחר הבישול יש המוסיפים כף קמח (לאט לאט- למתן מרקם קרמי)
    וכן חופן אטריות ביצים דקות.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

4
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.3k
פוסטים