פרווה - סלט כרוב וגרעינים


  • ניהול קולינרי

    סלט בריאות

    400 גר' כרוב סגול
    1-2 כפות שמן שומשום
    1-2 כפות שמן שקדים
    1-2 כפות רכז רימונים
    מלח, פלפל.

    חופן גרעיני חמנייה
    חופן שומשום לבן
    חופן שומשום שחור
    חופן צנוברים
    חופן חמוציות

    אופן ההכנה:
    מתבלים את הכרוב. טועמים ומשפרים תיבול.
    מחממים מחבת נקייה ויבשה. קולים את הגרעינים - כל סוג בנפרד. קולים גם את החמוציות. מצננים. מערבבים יחד.

    שמים את הכרוב בקערה שקופה ויפה, מפזרים מעל את תערובת הגרעינים.

    לבריאות.

    נ.ב.הסלט נשמר במקרר למשך יומיים.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

4
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.2k
פוסטים