המדריך הבסיסי והמקיף לשימוש בפורום | חלק 4 - החלפת/העלאת תמונת פרופיל ורקע
-
להחלפה/העלעת תמונת פרופיל, התחילו בשלושת הצעדים הבאים:
את השלבים הבאים תראו בגיף הבא (לא רואים? המתינו עוד כמה שניות, זה נטען...):
החלפת הרקע:
שינוי מיקום הרקע:
האם המדריך ברור? שאלות?
-
תודה רבה!,
בהזדמנות זו אשאל- האם אם יש אפשרות לשנות את שם הניק? -
@ת-מ אמר בהמדריך הבסיסי והמקיף לשימוש בפורום | חלק 4 - החלפת/העלאת תמונת פרופיל ורקע:
תודה רבה!,
בהזדמנות זו אשאל- האם אם יש אפשרות לשנות את שם הניק?ע"י שליחת בקשה להנהלת הפורום.
-
@GolanArt משובח!
משתבחים ממדריך למדריך... -
@GolanArt אמר בהמדריך הבסיסי והמקיף לשימוש בפורום | חלק 4 - החלפת/העלאת תמונת פרופיל ורקע:
האם המדריך ברור? שאלות?
ברור מאד!
מעניין שהאייקון שאני מעלה - נראה למעשה משהו מרוח ולא ברור. -
@צ-אנס אמר בהמדריך הבסיסי והמקיף לשימוש בפורום | חלק 4 - החלפת/העלאת תמונת פרופיל ורקע:
@GolanArt אמר בהמדריך הבסיסי והמקיף לשימוש בפורום | חלק 4 - החלפת/העלאת תמונת פרופיל ורקע:
האם המדריך ברור? שאלות?
ברור מאד!
מעניין שהאייקון שאני מעלה - נראה למעשה משהו מרוח ולא ברור.איפה הוא נראה כך? תמונת מסך?
-
איפה הוא נראה כך? תמונת מסך?
כן. בתמונת הפרופיל במסך.
אולי בגלל שבפעם הראשונה העליתי בצורה לא נכונה. -
@GolanArt, עכשיו נראה שזה הסתדר.
תודה רבה! -
@GolanArt שיניתי רקע ותמונת פרופיל בהצלחה,
לאחר מכן רציתי לשנות שוב את שניהם לתמונות אחרות אך ככל שאני שומרת את השינויים הם לא נקלטים, ונשארים השינויים הראשונים.
יש תקופת צינון כלשהי שצריך להמתין בין שינוי לשינוי? -
@ורד-ויסבקר אמר בהמדריך הבסיסי והמקיף לשימוש בפורום | חלק 4 - החלפת/העלאת תמונת פרופיל ורקע:
@GolanArt שיניתי רקע ותמונת פרופיל בהצלחה,
לאחר מכן רציתי לשנות שוב את שניהם לתמונות אחרות אך ככל שאני שומרת את השינויים הם לא נקלטים, ונשארים השינויים הראשונים.
יש תקופת צינון כלשהי שצריך להמתין בין שינוי לשינוי?תקופת צינון עד לריענון קשיח ; )
Ctrl + f5 -
@ישראל-חבר תודה!