פרווה - סלט חצילים וזיתים.


  • ניהול קולינרי

    קל להכנה וטעים ביותר.

    המצרכים:

    3-10 כפות שמן
    1/2 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור
    1 בצל - חתוך לקוביות
    1 חציל - חתוך לקוביות
    1 פלפל אדום - חתוך לרצועות / קוביות
    1 שן שום - קצוץ
    1 קופסה זיתים שחורים טבעות - לסנן
    6 כפות רסק עגבניות.

    אופן ההכנה:

    מחממים שמן, מלח ופלפל במחבת רחבה ועמוקה / סיר רחב. מוסיפים בצל ומטגנים עד לשקיפות והתחלת קבלת צבע. מוסיפים את החצילים ומנמיכים מעט את האש. מטגנים 10 דקות. מוסיפים שום, פלפל אדום וזיתים ומטגנים 10 דקות. מוסיפים את הרסק, מערבבים ומסירים מהאש.
    טועמים ומשפרים תיבול.

    נ.ב.
    במידת הצורך ניתן להוסיף מעט סוכר.

    לכבוד שבת קודש.


  • P

    נשמע מעולה!
    תודה


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

10
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.1k
פוסטים