חלבי- עוגת גבינה - גבוהה, יפה וטעימה


  • ניהול קולינרי

    750 גר' גבינה 3-5%,
    שמנת 9% או לבן,
    2 כפות אינסטנט פודינג וניל,
    4 כפות קמח תפוחי אדמה,
    תמצית וניל,
    קליפת לימון(אם אוהבים),
    3 חלמוני ביצה (הצהוב).
    בקערה נפרדת:
    להקציף 6 חלבוני ביצה (הלבן) עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף קשה.
    לערבב את 2 התערובות בתנועות עטיפה.
    לוקחים 2 תבניות מרובעות גדולות או עגולות. באחת שמים קצת מים, בשנייה את תערובת הגבינה,ושמים אותה בתוך התבנית עם המים.
    מחממים תנור ל220 מעלות ואופים בחום זה עשר דקות עד שמתחיל להשחים.
    מנמיכים לחום של 150 מעלות ואופים עוד שעה.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

4
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.2k
פוסטים