חלבי- עוגת גבינה דלת קלוריות


  • ניהול קולינרי

    .עוגת גבינה קלאסית
    750 גרם גבינה, יוגורט במתיקות מעודנת או שמנת 9%, 3 כפות קורנפלור,3 חלמונים,
    6 חלבונים, רבע כוס סוכר, חצי כוס כמו סוכר, תמצית וניל.
    להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף מוקשה.
    לערבב בקערה שנייה את שאר המרכיבים
    ולהוסיף את החלבונים לבלילת הגבינה עם שאר החומרים.
    לאפות 50 דקות בחום 180 מעלות. לתת לעוגה להתקרר בתנור כבוי.
    רצוי לאפות בתוך תבנית עם מים.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

11
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.2k
פוסטים