חלבי - עוגת גבינה בקלי קלות, בלי להפעיל מיקסר


  • ניהול קולינרי

    לשכבת הבסיס:

    200 גר' ביסקוויטים טחונים
    100 גר' חמאה. (אפשר יותר)

    למלית:
    750 גר' גבינה לגנה 5%
    1 כוס סוכר
    2 כפות קמח
    4 ביצים שלמות
    1 אינסטנט פודינג בטעם וניל.

    לציפוי:
    2 שמנת חמוצה
    4 סוכר וניל
    כמה כפות ריבת חלב - לבחירה.

    אופן ההכנה:
    ממיסים חמאה. מערבבים עם פירורי הביסקוויטים, משטחים בתבנית עגולה גבוהה, מרופדת בנייר אפייה.
    מערבבים את כל חומרי המלית. שופכים מעל לשכבת הביסקוויטים.
    אופים בחום בינוני 160-170 מעלות ל50 דקות.
    לא להיבהל שמשחים קצת מלמעלה.
    בינתיים מכינים את הציפוי:
    מערבבים טוב טוב את חומרי הציפוי.
    ריבת חלב תורמת המון למראה ולטעם. הכמות? כטוב בעינכם.
    בסיום האפייה שופכים את הציפוי על העוגה.
    מחזירים לתנור מכובה לצינון.

    בהצלחה.


  • P משתמש מתקדם

    העוגה שלנו במשפחה!
    ממליצה בחום!!!



  • כששלחתי ליולדת ערבבתי את השמנת חמוצה של הציפוי עם צבע מאכל אדום (נוזל)
    התקבל ציפוי ורוד בייבי חלומי. מעל הוספתי כיתובים בלבן - משדרג.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

6
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.3k
פוסטים