חלבי - קסטה בקלי קלות, טעימה להפליא.


  • ניהול קולינרי

    המרכיבים:

    ביסקוויט קסטה
    3 כוסות שמנת מתוקה / ריצ'
    1 קופסה אינסטנט פודינג בטעם וניל
    1 קופסה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
    2 גילה / שמנת חמוצה (של 200 מ"ל כל 1)

    לציפוי:
    5 כפות סוכר
    2 כפות קקאו
    50 גרם שוקולד
    1 כפית קפה
    2 כפות מים
    100 גר' מרגרינה.

    הערה חשובה!
    אם משתמשים בשמנת מתוקה - מוסיפים גילה/לבן.
    אם משתמשים בריצ' - מוסיפים שמנת מתוקה.

    אופן ההכנה:

    טובלים כל ביסקוויט במים (יש להיזהר שהביסקוויטים לא יתפוררו) ומסדרים אותם בתבנית.
    גודל התבנית תלויה בתוצאה הרצויה. כלומר, אם אתם רוצים ממש גבוה, תכינו בתבנית בינונית, ואם חשקה נפשכם בקסטה בגובה העיניים, תשתמשו בתבנית ענק.

    מקציפים 11/2 כוסות שמנת מתוקה, (או ריצ'), מוסיפים 1 גילה/לבן (או שמנת חמוצה) ואינסנטנט פודינג בטעם וניל. מחלקים ל2.
    חלק אחד משטחים על הביסקוויטים שבתבנית ומחליקים יפה. את החלק השני שומרים בצד.
    מכסים בשכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים במים.
    מכינים את השכבה החומה בדיוק כמו שהכנו את השכבה הלבנה, אך לא מחלקים ל2. שופכים את כל הכמות על הביסקוויטים שבתבנית. מחליקים יפה.
    מכסים בשכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים במים.
    מורחים מעל את החלק השני של המוס הלבן.
    מסיימים בשכבת ביסקוויטים טבולה במים.

    מכינים את הציפוי:
    חותכים את המרגרינה לקוביות ושומרים מחוץ למקרר.
    מביאים לסף רתיחה את שאר המרכיבים ומסירים מהאש.
    מוסיפים את המרגרינה וטורפים את שנוצר קרם חלק.
    שופכים מעל לקסטה.
    מכסים בניילון. להיזהר שלא ייגע בשוקולד.
    שומרים במקרר לפחות 24 שעות ורק אח"כ מגישים.
    נשמר במקרר שבוע ויותר.

    בהצלחה.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

11
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.1k
פוסטים