ניווט

    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש

    פרווה - עוגת תפוזים בחושה מנצחת

    מתכוני עוגות - פרווה
    3
    5
    51
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Grafix
      Grafix P P משתמש מתקדם נערך לאחרונה על ידי GolanArt

      עוגה שכבר 7 שנים נאפית אצלי בתנור ולא נמאסת
      של קרין גורן
      המעלה שהיא קלה במיוחד
      וניתנת לשדרוג לפי העולה על רוחכם
      f2132950-fd1b-4d3a-944a-7d4bdaa37adf-image.png

      מצרכים:
      4 ביצים L
      1 1/2 כוסות או 300גרם סוכר לבן
      1 כוס או 240מ"ל שמן קנולה
      1כף גרידת תפוז
      1 כוס או 240מ"ל מיץ תפוזים
      2 1/2 כוסות או 350גרם קמח לבן
      1שקית אבקת אפייה

      הרטבה אחרי האפייה (רק אם רוצים)
      1/2 כוס או 120מ"ל מיץ תפוזים

      הגשה
      אבקת סוכר

      אופן הכנה

      1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
      2. בקערה טורפים ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לאיחוד.
      3. משמנים את התבנית ומפזרים מעט סוכר, למניעת הידבקות. משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
      4. רק אם רוצים שהעוגה תהיה קצת רטובה: מוזגים על העוגה החמה 1/2 כוס מיץ תפוזים בעזרת כף, באופן אחיד.
        מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
        תהנו!!

      המתכון מכאן:
      ttps://www.carine.co.il/foody_recipe/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%A6%D7%97%D7%AA

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
      • Tchiya
        Tchiya P S ניהול נערך לאחרונה על ידי

        וואו!
        תודה רבה!
        מאיזו תבנית היא יוצאת כזאת יפה?

        Grafix תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Grafix
          Grafix P P משתמש מתקדם @Tchiya נערך לאחרונה על ידי

          @TchiyaZeira אמר בעוגת תפוזים בחושה מנצחת:

          וואו!
          תודה רבה!
          מאיזו תבנית היא יוצאת כזאת יפה?

          בכיף
          התמונה לא שלי. סליחה
          חשבתי שזה ברור, וכנראה שלא ;)
          זה מהאתר של קרין
          אני אוהבת להכין אותה בתבנית די קטנה כדי שתצא גבוהה יותר (ולא בתבנית רגילה)

          אגב, זה נראה לי תבנית בסגנון כזה:
          e796458c-90ba-4e77-b4e4-e789af64053d-image.png

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • הדס
            הדס P נערך לאחרונה על ידי

            אני מכינה אותה עם שברי אגוזים ושקדים מעל ושופכת מעל מייפל במקום להרטיב עם מיץ תפוזים...
            והיא באמת מנצחת!!!

            Grafix תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • Grafix
              Grafix P P משתמש מתקדם @הדס נערך לאחרונה על ידי

              @הדס אמר בפרווה - עוגת תפוזים בחושה מנצחת:

              אני מכינה אותה עם שברי אגוזים ושקדים מעל ושופכת מעל מייפל במקום להרטיב עם מיץ תפוזים...
              והיא באמת מנצחת!!!

              נכון! גם ככה היא מהממת!
              ניסיתי אפילו עם שוקולד צ'יפס בפנים ויצא ממש טעים (במיוחד לילדים ;) )
              אפילו הכנתי אותה בתור טורט עם קצפת מעל ויצא ממש חמוד

              בקיצור, אפשר להתפרע עם הבסיס :)

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • First post
                Last post
              חוקי הפורום - חובה לקרוא!
              עיצוב: GolanArt

              8
              מחובר

              2.5k
              משתמשים

              4.2k
              נושאים

              32.4k
              פוסטים