ניווט

    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש

    חלבי I פרווה I חביתות משודרגות במגוון רעיונות

    מתכונים חלביים
    7
    19
    160
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מתחיל-מומחה
      מתחיל-מומחה נערך לאחרונה על ידי מתחיל-מומחה

      אולי מוכר לכולם, וזה גם לא בדיוק מתכון,אבל יהיה יעיל לאלו שלא מכירים.

      1. חביתת קומות. עושים 3 או 4 חביתות במקביל או אחת אחרי השניה, ובין חביתה לרעותה מניחים פיסות גבינ"צ - מומלץ עם גבינ"צ אמיתית ולא עם תחליפים, אלו לא נמסים טוב בין החביתות, להניח את הגבינ"צ בין החביתות כשהם רותחות, כדי שהגבינה תימס. יוצא מאוד מוצלח, ומהווה גיוון לחביתה הפשוטה. את ה'עוגה' שיוצאת ניתן כמובן לחלק בין כמה אנשים - לפרוס למשולשים נאים.

      2. חביתה עם קוביות עגבניה. מוסיפים לביצה קוביות חתוכות של עגבניה ומטגנים. מומלץ להוסיף את כל נוזלי העגבניה לביצה, יוצאת חביתה עסיסית מלאת טעם!

      3. חביתה עם בצל מטוגן. את הבצל מטגנים מראש עד להזהבה - השחמה. מוסיפים את הבצל המטוגן עם מעט שמן שבו טוגן הבצל לביצה ומטגנים. ריח נפלא מתפשט בבית. החביתה הולכת יפה עם סחוג אדום עסיסי!
      ניתן לשמור כמובן בצל מטוגן במקרר.

      4. חביתת לחם. מקשקשים ביצה אחת או שניים. טובלים שני פרוסות לחם בביצה, ומניחים במחבת, ושופכים את שאר הביצה סביב שני הפרוסות במחבת. מומלץ לוודא שהחביתה מטוגנת היטב.

      ניתן להוסיף המון דברים לביצה, טונה, נקניק, (בשרי/פרווה) פסטרמה (פיסות או אחד שלם במרכז) תבלינים, קרונפלקס (!), ועוד כיד הדמיון הטובה.
      תוסיפו רעיונות לתועלת כולם!

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 11
      • נעמי בוקרה 20710
        נעמי בוקרה 20710 P P משתמש מתקדם נערך לאחרונה על ידי

        לחביתה מוקרמת אני עושה חביתה,
        אח"כ לוקחת ריבוע של גבינה צהובה. שמה אותו לבד במחבת-אחרי 15 שניות זה עדין נראה שלא קורה לה כלום אבל היא נמסה.
        נוגעים בה בכפית והיא מתפרקת, ואז פשוט 'מזלפים' מהמחבת את הגבינה ועושים פסים כאלו.
        זה מגרה וטעים.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
        • דודי וינרוט
          דודי וינרוט נערך לאחרונה על ידי

          חביתה עם ביסלי (!!!!) בטעם בצל
          זה טעיייםםםם !!!!

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
          • גיטי
            גיטי ניהול קולינרי מומחה נערך לאחרונה על ידי גיטי

            בבית החלמה בטלז סטון מכינים סוג של פריטטה:

            קוצצים:
            פטרוזיליה
            בצל ירוק
            סלרי אמריקאי
            שמיר

            מוסיפים את הירקות לביצים טרופות ומוסיפים גם מלח.
            מחממים שמן במחבת, שמים רינג (אם אין לכם, אפשר לוותר) ושופכים פנימה את הבלילה. ממתינים להתייצבות, מפרידים את החביתה מדפנות הרינג בעזרת סכין לא חדה. הופכים ומטגנים עוד 20-30 שניות.
            מומלץ להגיש חם.

            GolanArt תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • GolanArt
              GolanArt מנהל מקצועות E p E @גיטי נערך לאחרונה על ידי

              @גיטי said in חלבי I פרווה I חביתות משודרגות במגוון רעיונות:

              בבית החלמה בטלז סטון מכינים סוג של פריטטה:

              קוצצים:
              פטרוזיליה
              בצל ירוק
              סלרי אמריקאי
              שמיר

              מוסיפים את הירקות לביצים טרופות ומוסיפים גם מלח.
              מחממים שמן במחבת, שמים רינג (אם אין לכם, אפשר לוותר) ושופכים פנימה את הבלילה. ממתינים להתייצבות, מפרידים את החביתה מדפנות הרינג בעזרת סכין לא חדה. הופכים ומטגנים עוד 20-30 שניות.
              מומלץ להגיש חם.

              כבוד המנהלת, תעשי מזה בבקשה נושא חדש...

              גיטי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • גיטי
                גיטי ניהול קולינרי מומחה @GolanArt נערך לאחרונה על ידי

                כבוד המנהלת, תעשי מזה בבקשה נושא חדש...

                כן, המפקד

                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • ת.מ
                  ת.מ ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

                  מומלץ גם לבקר כאן
                  תמצאו עוד רעיונות מעניינים,
                  וכמובן הקרדיט ל @Bitan-13

                  Bitan 13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • Bitan 13
                    Bitan 13 P S P P משתמש תומך @ת.מ נערך לאחרונה על ידי Bitan 13

                    תודה :)
                    @ת-מ דקוא את החביתות לא הכנתי, הן השראה מהרשת, כמובן שיש את המדור שלי ואת המדור אורח וכו'...

                    קפצו לבקר: https://gmail.us18.list-manage.com/subscribe?u=0945b9c5a856cbd39cf66b273&id=a70e2f5c83

                    הנה דוגמא מהניוז האחרון: https://mailchi.mp/0e5f9fc34bff/2oq4pa61as

                    גיטי ת.מ 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                    • ת.מ
                      ת.מ ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

                      מהמם!!! איזו יצירתיות!
                      (לא רק אצלי אומנות וקולינריה חוברים יחד...;)

                      Bitan 13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                      • גיטי
                        גיטי ניהול קולינרי מומחה @Bitan 13 נערך לאחרונה על ידי

                        הנה דוגמא מהניוז האחרון: https://mailchi.mp/0e5f9fc34bff/2oq4pa61as

                        מדהים הקטע של האבטיחים

                        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                        • ת.מ
                          ת.מ ניהול קולינרי @Bitan 13 נערך לאחרונה על ידי

                          @Bitan-13 אמר בחלבי I פרווה I חביתות משודרגות במגוון רעיונות:

                          הנה דוגמא מהניוז האחרון:

                          אולי אפשר להעלות את זה לכאן באופן קבוע??

                          Bitan 13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                          • Bitan 13
                            Bitan 13 P S P P משתמש תומך @ת.מ נערך לאחרונה על ידי

                            @ת-מ אפשר לחשוב על כיוון כזה
                            צריך לשאול את הרב גולן בעל הפורום...

                            וגם אני צריכה לחשוב על זה ;)

                            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • ת.מ
                              ת.מ ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

                              @Bitan-13 לא נראה לי שלרב תהיה בעיה עם הענין,
                              רק את צריכה לחשוב על זה...
                              אני באופן אישי חושבת שהרבה יותר נח כשהחומר נמצא בפורום...
                              בכ"א תודה רבה!

                              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                              • GolanArt
                                GolanArt מנהל מקצועות E p E נערך לאחרונה על ידי

                                דיברתי עם הרב גולן, אז ככה, קודם כל הוא נורא מקפיד על זה שקוראים לו הרב, זה ממש
                                זלזול, אז בבקשה לא פחות מהרב הגאון שליט"א וכ' וכ'... שנית, @Bitan-13 מוזמנת אחר
                                כבוד, אוכל לפתוח כאן בלוג מיוחד כמו המגירה...

                                Bitan 13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                                • Bitan 13
                                  Bitan 13 P S P P משתמש תומך @GolanArt נערך לאחרונה על ידי

                                  @GolanArt איזה הזמנת כבוד מרגשת!
                                  תודה!
                                  רגע, אז מה זה דורש ממני בעצם?

                                  GolanArt תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                  • Bitan 13
                                    Bitan 13 P S P P משתמש תומך @ת.מ נערך לאחרונה על ידי

                                    @ת-מ אמר בחלבי I פרווה I חביתות משודרגות במגוון רעיונות:

                                    מהמם!!! איזו יצירתיות!
                                    (לא רק אצלי אומנות וקולינריה חוברים יחד...;)

                                    הם בדרך כלל הולכים שלובי זרוע :D

                                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                    • GolanArt
                                      GolanArt מנהל מקצועות E p E @Bitan 13 נערך לאחרונה על ידי GolanArt

                                      @Bitan-13 אמר בחלבי I פרווה I חביתות משודרגות במגוון רעיונות:

                                      רגע, אז מה זה דורש ממני בעצם?

                                      שום דבר מיוחד, רק להעלות את הבלוגים שלכם לקטגוריה מיוחדת שאפתח עבור הבלוגים שלכם.
                                      ובכלל, מי שירצה להשקיע בבלוגים מושקעים עם תמונות בעקביות אשמח לתת לו במה איכותית,
                                      העיקר שזה איכותי ומקצועי כיאה למקצועות...

                                      Bitan 13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
                                      • Bitan 13
                                        Bitan 13 P S P P משתמש תומך @GolanArt נערך לאחרונה על ידי

                                        @GolanArt
                                        תודה!!

                                        אני בעצם שולחת למייל שלכם ואתם מעלים?

                                        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • GolanArt
                                          GolanArt מנהל מקצועות E p E נערך לאחרונה על ידי

                                          אתם תשלחו לי קישור למיילצ'י שאתם מעלים, אני אחזיר לכם קוד שאתם תדביקו בפוסט שאתם פותחים וזה יביא את הבלוג שלכם בדיוק כמו שהוא נראה עם התמונות במכה אחת

                                          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                          • First post
                                            Last post
                                          חוקי הפורום - חובה לקרוא!
                                          עיצוב: GolanArt

                                          3
                                          מחובר

                                          2.5k
                                          משתמשים

                                          4.2k
                                          נושאים

                                          32.4k
                                          פוסטים