חלבי- עוגת ביסקויטים פירמידה במילוי גבינה וציפוי גאנש שוקולד


  • ניהול קולינרי

    המצרכים:
    1 וחצי שרוול ביסקויטים פתי בר
    למלית:
    1 שמנת מתוקה
    1פודינג וניל
    3/4 כוס חלב
    5 כפות סוכר
    250 ג' גבינה לבנה 5%
    לציפוי:
    1/2 שמנת מתוקה
    120 ג' שוקולד מריר
    1 כף דבש
    אופן ההכנה
    מכניסים את כל החומרים של המלית ומקציפים עד לקבלת קרם יציב .
    שמים נייר כסף על משטח עבודה ומניחים 3 שורות של פתי בר שטובלים בחלב וכל שורה 6 ביסקוויטים .
    מורחים 1/2 מהכמות של הקרם, מניחים מעל עוד פתי בר ושמים מעל את שאר הקרם.
    משחילים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום מימין לשמאל מרימים ומצמידים את הידיים וכך שהביסקוויטים יפגשו זה עם זה (בצורת משולש) וסוגרים את הנייר למעלה ומהצדדים ומכניסים למקפיא לשעה עד להתייצבות.
    אופן הכנת הגנאש:
    שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה, מכניסים את השוקולד והדבש ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .
    (אפשרי להכין גנאש גם במקרוגל)
    שופכים את הגנאש על הפירמידה ומגרדים שוקולד לבן .
    מחזירים למקרר -לא למקפיא- לשעה לפחות ומגישים.
    2abef15e-9c08-488a-94f4-e57c4679ba23-image.png


  • P S ניהול

    @ת-מ תודה!
    זה בעצם כמו עוגת גבינה ובסקויטים רגילה, רק בצורה משולש?


  • ניהול קולינרי

    אכן כן, רק מענין יותר...
    זה יוצא ממש מרשים


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

8
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.3k
פוסטים