פרווה - סלט כרוב סגול ובצל ירוק


  • ניהול קולינרי

    סלט מרשים, טעים ותמיד נגמר ראשון.
    קל מאוד להכנה.
    ולמרות שזה סלט מאוד מאוד פופולרי ונפוץ, עדיין אני חושבת שנכון לפרסם אותו כי מה שגורם למתכון הזה להיות כל כך מוצלח, אלו היחסים הנכונים בין חומרי הגלם.

    המצרכים:

    400 גר' כרוב סגול קצוץ
    1 חבילה בצל ירוק פרוס דק.

    לויניגרט:

    1/3 כוס חומץ
    1/3 כוס סוכר
    1/3 כוס שמן
    קורט מלח
    פלפל שחור

    מערבבים ונהנים.

    נ.ב.
    אם מכינים לשבת, או לאירוע, מערבבים את חומרי הויניגרט יחד עם הבצל הפרוס ומערבבים עם הכרוב רק בסמוך להגשה.

    בהצלחה ולבריאות.



  • תודה על המתכונים של הסלטים


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

0
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.2k
פוסטים