פרווה - סלמון בקראסט


  • ניהול קולינרי

    כשמחפשים מנה מהירה ובריאה...

    המצרכים:

    2 מנות פילה סלמון טרי
    4 כפות פסטו פטרוזיליה (מתכון בהמשך)
    2 כפות אגוזי לוז לא קלויים, קצוצים גס
    2 כפות פיסטוקים לא קלויים, קצוצים גס
    2 כפות שקדים לא קלויים קצוצים גס
    מלח.

    אופן ההכנה:

    אפשר להכין מנות שלמות ואפשר לחתוך למקטעים של 3-4 ס"מ. זמן האפייה משתנה בהתאם לגודל.

    מורחים את הפסטו על הדג.
    מפזרים מעט מלח.
    מערבבים את האגוזים.
    מפזרים על הדג / טובלים את החתיכות בתערובת .
    מסדרים בתבנית.
    אופים בתנור שחומם מראש ל170-180 מעלות למשך 8-10 דקות.
    חשוב לשמור שהדג לא יתייבש.

    ועכשיו המתכון לפסטו שהבטחתי למעלה.

    לפסטו פטרוזיליה:

    1 חבילה פטרוזיליה
    5 שיני שום
    1 פלפל ירוק חריף
    1 כוס צנוברים
    1 כפית מלח
    1 כוס שמן (לא זית)
    פלפל שחור.

    הכנת הפסטו:
    קולים צנוברים במחבת יבשה וחמה. להיזהר שלא יישרף.
    מכניסים למעבד מזון את כל החומרים פרט לשמן. טוחנים.
    מוסיפים את השמן בזילוף איטי תוך כדי טחינה.

    בהצלחה ולבריאות.


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

9
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.3k
פוסטים