חלבי- עוגת גבינה אפויה קלאסית


  • ניהול קולינרי

    מצרכים:
    1 אינסטנט פודינג וניל
    3-4 כפות קמח אוסם
    6-7 ביצים
    500 גר' גבינה לבנה
    1 כוס סוכר

    אופן ההכנה:
    להקציף את החלבונים + 1/2 כוס סוכר
    לערבב בקערה את שאר החומרים
    לערבב את 2 העיסות יחד
    לאפות בחום בינוני 160 מעלות

    ציפוי:
    אופציה א: לערבב 2 שמנת חמוצה+ 1/2 כוס סוכר
    לשפוך על העוגה האפויה ולהכניס לתנור ל5 דק' נוספות
    אופציה ב: להקציף שמנת מתוקה ולזלף מעל העוגה לאחר שהתקררה
    ניתן לקשט בתלתלי שוקולד/ זילוף ריבת חלב ועוד


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

10
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.1k
פוסטים