פרווה- דגים מרוקאים
-
כמו מרוקאית אמיתית, הכמויות הם יותר לפי העין, מקווה שזה יהיה מספיק מובן...
מרתיחים מים בסיר
מוסיפים:
סיבוב שמן
כף מלח
כמות נדיבה של פפריקה
קצת כורכום
קצת כמון
(אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם...)
פרוסות של פלפל אדום (גמבה)
פרוסות פלפל חריףלבשל עד שהפלפלים יהיו קצת נימוחים ולאחר מכן להוסיף:
שום (ראש/ ראש וחצי)
פרוסות גזר
כוסברה
גרגירי חומוסלחכות שיבעבע טוב ואז להוסיף את הדגים
ו...לבשללשים בכלי נפרד כוסברה, פפריקה, שמן וקצת מים חמים.
אחרי שהדגים מוכנים לשפוך על הדגים את התערובת.בתאבון!
-
נראה שווה...
תודה!