פרווה- דגים מרוקאים


  • P ניהול

    כמו מרוקאית אמיתית, הכמויות הם יותר לפי העין, מקווה שזה יהיה מספיק מובן...

    מרתיחים מים בסיר
    מוסיפים:
    סיבוב שמן
    כף מלח
    כמות נדיבה של פפריקה
    קצת כורכום
    קצת כמון
    (אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם...)
    פרוסות של פלפל אדום (גמבה)
    פרוסות פלפל חריף

    לבשל עד שהפלפלים יהיו קצת נימוחים ולאחר מכן להוסיף:
    שום (ראש/ ראש וחצי)
    פרוסות גזר
    כוסברה
    גרגירי חומוס

    לחכות שיבעבע טוב ואז להוסיף את הדגים
    ו...לבשל

    לשים בכלי נפרד כוסברה, פפריקה, שמן וקצת מים חמים.
    אחרי שהדגים מוכנים לשפוך על הדגים את התערובת.

    בתאבון!

    ee6c4804-e882-4fbc-9a1d-01b2e9d4a949-image.png


  • P S ניהול

    נראה שווה...
    תודה!


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

11
מחובר

2.0k
משתמשים

3.9k
נושאים

30.6k
פוסטים