פרווה- חלות כוסמין


  • ניהול קולינרי

    מרכיבים:
    1 ק"ג קמח כוסמין
    1 כף מלח
    1/2 כוס סוכר
    1 כף שמרים יבשים
    1 כף משפר אפיה (או כף נוספת שמרים)
    1/2 2 – 1/4 2 כוסות מים פושרים (ליצירת מרקם אורירי יותר השתמשו ב2 כוסות מי סודה + כוס מים)
    1/2 כוס שמן
    אופן ההכנה:
    ללוש 8 דק' לבצק אחיד
    להתפיח (עד שהבצק מכפיל את נפחו
    ליצור צורות ( מומלץ לעבוד בידיים משומנות/ רטובות)
    להתפיח פעם שניה
    למרוח בביצה ולפזר מעל מה שרוצים.
    מומלץ ליצירת ניחוח נפלא- להוסיף בביצה סוכר וניל או כף סילאן)


  • ניהול קולינרי

    חללות כוסמין.JPG


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

10
מחובר

2.2k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.6k
פוסטים