פרווה- מושט/סלומון אפוי ברוטב אדום
-
מרכיבים:
8 מנות פילה דג
2 בצלים גדולים פרוסים
6 כפות שמן זית
3 עגבניות פרוסות
1 לימון קלוף
1/2 כפית כורכום
כפית פפריקה
6 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה או כוסברה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל במחבת עם 4 כפות שמן זית,
מוסיפים את הכורכום והפפריקה ומערבבים
מניחים את הבצל על תבנית
מפזרים שום
מניחים את הדגים ומתבלים במלח ופלפל
מפזרים בין הדגים את פרוסות העגבניה,
פורסים את הלימון לחצאי עיגולים ומניחים בין הדגים
מפזרים על הכל כוסברה/ פטרוזיליה
מזלפים את 2 כפות השמן הנוספות
וצולים ב 220 מעלות כ18 דקות. -
@ת-מ
תודה על המתכון.
פטרוזיליה / כוסברה, הכוונה לעלים או לתבלין? -
@גיטי אמר בפרווה- מושט/סלומון אפוי ברוטב אדום:
@ת-מ
תודה על המתכון.
פטרוזיליה / כוסברה, הכוונה לעלים או לתבלין?עלים!
-
@גיטי אם אין לך את יכולה גם להשתמש בתבלין (או אפילו לוותר על זה),
זה לא אותו הטעם אבל זה גם בסדר, עיקר הטעם זה הבצל והלימון -