חלבי/ פרווה- פררו רושה
-
מרכיבים:
כוס קורנפלקס טחון דק
1/2 כוס אגוזי לוז קלויים טחונים דק
5 כפות ממרח שוקולד אגוזים (אפשרי גם ממרח שוקולד פרווה)
1/2 מיכל שמנת מתוקה/ ריצ' פרווהלציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
כף שמן אגוזי לוז גרוסיםאופן ההכנה:
מחממים טיפונת את ממרח השוקולד עם ממרח השוקולד
מערבבים עם הקורנפלקס והאגוזים
מניחים להתקרר מעט
יוצרים כדורים קטנים (מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות)
מניחים את הכדורים במקפיא למשך כשעההכנת הציפוי:
ממיסים בבן מארי או במקרוגל שוקולד מריר עם כף שמן
מוסיפים את האגוזים הגרוסים
טובלים כל כדור בתערובת מכל הכיוונים
מניחים על מגש עם נייר אפיה או בתוך עטרות נייר
מכניסים למקרר לכמה דק לייבוש הציפוי
שומאים במקרר בקופסא סגורהאופציה לשדרוג
לפני הקפאת הכדורים נועצים מקל סוכריה
כך מצפים את הכדורים
יש אפשרות לנעוץ לייבוש במשטח קלקר- כך מתקבלים פרלינים על מקל (צורת סוכריה)
ויש אפשרות להניח לייבוש כשהכדור כלפי מטה והמקל כלפי מעלה
ברעיון של זה:
(התמונות מרחבי הרשת רק לצורך המחשת הרעיון)