חלבי/ פרווה- פררו רושה



  • מרכיבים:
    כוס קורנפלקס טחון דק
    1/2 כוס אגוזי לוז קלויים טחונים דק
    5 כפות ממרח שוקולד אגוזים (אפשרי גם ממרח שוקולד פרווה)
    1/2 מיכל שמנת מתוקה/ ריצ' פרווה

    לציפוי:
    100 גר' שוקולד מריר
    כף שמן אגוזי לוז גרוסים

    אופן ההכנה:
    מחממים טיפונת את ממרח השוקולד עם ממרח השוקולד
    מערבבים עם הקורנפלקס והאגוזים
    מניחים להתקרר מעט
    יוצרים כדורים קטנים (מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות)
    מניחים את הכדורים במקפיא למשך כשעה

    הכנת הציפוי:
    ממיסים בבן מארי או במקרוגל שוקולד מריר עם כף שמן
    מוסיפים את האגוזים הגרוסים
    טובלים כל כדור בתערובת מכל הכיוונים
    מניחים על מגש עם נייר אפיה או בתוך עטרות נייר
    מכניסים למקרר לכמה דק לייבוש הציפוי
    שומאים במקרר בקופסא סגורה

    אופציה לשדרוג
    לפני הקפאת הכדורים נועצים מקל סוכריה
    כך מצפים את הכדורים
    יש אפשרות לנעוץ לייבוש במשטח קלקר- כך מתקבלים פרלינים על מקל (צורת סוכריה)
    פרלין על מקל סוכריה.jpg
    ויש אפשרות להניח לייבוש כשהכדור כלפי מטה והמקל כלפי מעלה
    ברעיון של זה:
    פררלינים.jpg
    (התמונות מרחבי הרשת רק לצורך המחשת הרעיון)


התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

8
מחובר

2.1k
משתמשים

4.0k
נושאים

31.1k
פוסטים