ניווט

    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש

    חלבי/ פרווה- פררו רושה

    מתכוני עוגיות - חלבי
    1
    1
    19
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • believer
      believer נערך לאחרונה על ידי

      מרכיבים:
      כוס קורנפלקס טחון דק
      1/2 כוס אגוזי לוז קלויים טחונים דק
      5 כפות ממרח שוקולד אגוזים (אפשרי גם ממרח שוקולד פרווה)
      1/2 מיכל שמנת מתוקה/ ריצ' פרווה

      לציפוי:
      100 גר' שוקולד מריר
      כף שמן אגוזי לוז גרוסים

      אופן ההכנה:
      מחממים טיפונת את ממרח השוקולד עם ממרח השוקולד
      מערבבים עם הקורנפלקס והאגוזים
      מניחים להתקרר מעט
      יוצרים כדורים קטנים (מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות)
      מניחים את הכדורים במקפיא למשך כשעה

      הכנת הציפוי:
      ממיסים בבן מארי או במקרוגל שוקולד מריר עם כף שמן
      מוסיפים את האגוזים הגרוסים
      טובלים כל כדור בתערובת מכל הכיוונים
      מניחים על מגש עם נייר אפיה או בתוך עטרות נייר
      מכניסים למקרר לכמה דק לייבוש הציפוי
      שומאים במקרר בקופסא סגורה

      אופציה לשדרוג
      לפני הקפאת הכדורים נועצים מקל סוכריה
      כך מצפים את הכדורים
      יש אפשרות לנעוץ לייבוש במשטח קלקר- כך מתקבלים פרלינים על מקל (צורת סוכריה)
      פרלין על מקל סוכריה.jpg
      ויש אפשרות להניח לייבוש כשהכדור כלפי מטה והמקל כלפי מעלה
      ברעיון של זה:
      פררלינים.jpg
      (התמונות מרחבי הרשת רק לצורך המחשת הרעיון)

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
      • First post
        Last post
      חוקי הפורום - חובה לקרוא!
      עיצוב: GolanArt

      5
      מחובר

      2.5k
      משתמשים

      4.2k
      נושאים

      32.4k
      פוסטים