חלבי - מתכון מוצלח לאייס קפה



  • המתכון המנצח שלי לאייס קפה (אני גבר, לא אשה). כפית קפה נמס, כפית שוקו רגיל, שני כפיות סוכר, על כל כוס חלב.

    לא לערבב מים כלל! לערבב היטב הכל בבקבוק שוקו (ריק, כמובן...) לוקח זמן עד שכל האבקה נמסה, מומלץ לא למלאות את הבקבוק עד הסוף, בכדי שיוכלו לערבב יותר טוב - כי נוצר המון קצף! לתת לבקבוק לנוח במקפיא (עדיף על הקרקעית החשופה), וכל רבע שעה/ חצי שעה לתת ערבוב טוב של כמה שניות. לאחר כשעה וחצי יצא לכם אייס קפה במרקם חלומי ובטעם משכר! הסוד של האייס שלי, הוא לא בחומרי ההכנה אלא בתהליך ההכנה!

    אפשר להשאיר את הבקבוק יותר זמן במקפיא, ולהמשיך לערבב ויצא לכם ממש ברד כמו בחנות!

    מומלץ להשתמש עם חלב של טרה יוצא יותר סמיך וטעים.

    נ.ב. כמות הסוכר לא מוגזמת, כי כידוע במאכל קר, חושי הטעם פחות מרגישים במתיקות, אומנם אפשר להוריד מהכמות לפי הטעם.


  • P ניהול

    תודה!
    אפשר להכין את זה עם קפה וניל ובלי שוקו יוצא גם מאוד טעים.



  • @margalit אמר בחלבי - מתכון מוצלח לאייס קפה:

    תודה!
    אפשר להכין את זה עם קפה וניל ובלי שוקו יוצא גם מאוד טעים.

    נכון, אפשר הכל. אבל קודם תנסו את זה, לפי ההוראות המדויקות.


  • P

    פוסט זה נמחק!

התחבר כדי לפרסם תגובה
 

עיצוב: GolanArt

16
מחובר

2.3k
משתמשים

4.1k
נושאים

31.6k
פוסטים