ניווט

    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש

    בשרי - עוף בפסטו

    מתכונים בשריים
    4
    9
    71
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גיטי
      גיטי ניהול קולינרי מומחה נערך לאחרונה על ידי GolanArt

      עוף בפסטו.

      המצרכים:

      6 כרעיים עוף
      3 כפות מיונז (עדיף קנוי)
      3 כפות קטשופ
      1 כפית מלח
      קורט פלפל שחור

      לפסטו פטרוזיליה:

      1 חבילה פטרוזיליה
      5 שיני שום
      1 פלפל ירוק חריף
      1 כוס צנוברים
      1 כפית מלח
      1 כוס שמן (לא זית)
      פלפל שחור.

      מסדרים את העוף בתבנית - די צפוף.

      הכנת הפסטו:
      קולים צנוברים במחבת יבשה וחמה. להיזהר שלא יישרף.
      מכניסים למעבד מזון את כל החומרים פרט לשמן. טוחנים.
      מוסיפים את השמן בזילוף איטי תוך כדי טחינה.

      לוקחים חצי מהפסטו ומערבבים עם שאר המצרכים.
      שופכים על העוף שבתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.
      מבשלים בתנור ב160-170 מעלות כ4 שעות.
      בודקים את מידת העשייה.

      אם רוצים אפשר להוריד כיסוי ל10 דקות אחרונות. אני אישית חושבת שזה מיותר.

      אם יש שאלות, לא להסס לפנות אלי.

      בהצלחה מרובה

      ת.מ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 10
      • Tchiya
        Tchiya P S ניהול נערך לאחרונה על ידי

        נראה מגרה...
        תודה רבה!

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • believer
          believer נערך לאחרונה על ידי

          תודה רבה,
          נשמע מעולה

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • ת.מ
            ת.מ ניהול קולינרי @גיטי נערך לאחרונה על ידי

            לוקחים חצי מהפסטו ומערבבים עם שאר המצרכים.
            שופכים על העוף שבתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.
            מבשלים בתנור ב160-170 מעלות כ4 שעות.
            בודקים את מידת העשייה.

            @גיטי מה עם החצי השני של הפסטו??

            גיטי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • גיטי
              גיטי ניהול קולינרי מומחה @ת.מ נערך לאחרונה על ידי

              @ת-מ
              קשה מאוד להכין כמות קטנה של פסטו, לכן מכינים את הכמות שרשמתי ומשתמשים למנות אחרות.
              אפשר גם להקפיא.

              אם יש לך מכתש ועלי את יכולה להכין בו את הפסטו (וזו בעצם שיטת ההכנה המקורית) ואז יותר קל לעבוד עם כמות קטנה.

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • ת.מ
                ת.מ ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

                @גיטי זה צריך להיות ממש טחון דק דק?

                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • ת.מ
                  ת.מ ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

                  @גיטי תודה על המתכון.
                  עוף בפסטו.JPG
                  אותה הגברת בשינוי אדרת....
                  לקחתי את כל המרכיבים הנ"ל (1/3 מכמות השמן) ושמתי בסיר.
                  רק בשביל הריח היה שווה....

                  גיטי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                  • ת.מ
                    ת.מ ניהול קולינרי נערך לאחרונה על ידי

                    ואגב,
                    קצצתי בסלייסר

                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • גיטי
                      גיטי ניהול קולינרי מומחה @ת.מ נערך לאחרונה על ידי

                      @ת-מ
                      יפהההההה

                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • First post
                        Last post
                      חוקי הפורום - חובה לקרוא!
                      עיצוב: GolanArt

                      8
                      מחובר

                      2.5k
                      משתמשים

                      4.2k
                      נושאים

                      32.4k
                      פוסטים