בשרי - עוף בפסטו
-
עוף בפסטו.
המצרכים:
6 כרעיים עוף
3 כפות מיונז (עדיף קנוי)
3 כפות קטשופ
1 כפית מלח
קורט פלפל שחורלפסטו פטרוזיליה:
1 חבילה פטרוזיליה
5 שיני שום
1 פלפל ירוק חריף
1 כוס צנוברים
1 כפית מלח
1 כוס שמן (לא זית)
פלפל שחור.מסדרים את העוף בתבנית - די צפוף.
הכנת הפסטו:
קולים צנוברים במחבת יבשה וחמה. להיזהר שלא יישרף.
מכניסים למעבד מזון את כל החומרים פרט לשמן. טוחנים.
מוסיפים את השמן בזילוף איטי תוך כדי טחינה.לוקחים חצי מהפסטו ומערבבים עם שאר המצרכים.
שופכים על העוף שבתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.
מבשלים בתנור ב160-170 מעלות כ4 שעות.
בודקים את מידת העשייה.אם רוצים אפשר להוריד כיסוי ל10 דקות אחרונות. אני אישית חושבת שזה מיותר.
אם יש שאלות, לא להסס לפנות אלי.
בהצלחה מרובה
-
נראה מגרה...
תודה רבה! -
תודה רבה,
נשמע מעולה -
לוקחים חצי מהפסטו ומערבבים עם שאר המצרכים.
שופכים על העוף שבתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.
מבשלים בתנור ב160-170 מעלות כ4 שעות.
בודקים את מידת העשייה.@גיטי מה עם החצי השני של הפסטו??
-
@ת-מ
קשה מאוד להכין כמות קטנה של פסטו, לכן מכינים את הכמות שרשמתי ומשתמשים למנות אחרות.
אפשר גם להקפיא.אם יש לך מכתש ועלי את יכולה להכין בו את הפסטו (וזו בעצם שיטת ההכנה המקורית) ואז יותר קל לעבוד עם כמות קטנה.
-
@גיטי זה צריך להיות ממש טחון דק דק?
-
@גיטי תודה על המתכון.
אותה הגברת בשינוי אדרת....
לקחתי את כל המרכיבים הנ"ל (1/3 מכמות השמן) ושמתי בסיר.
רק בשביל הריח היה שווה.... -
ואגב,
קצצתי בסלייסר -
@ת-מ
יפהההההה