אנטי וירוס של ווינדוס ווירוס שעושה קיצורי דרך
-
הכנסתי אונקי למקום שנחשב לנקי וכשהחזרתי אותו למחשב שלי הכל נהיה קיצורי דרך.
מצאתי קישור כלשהו שיכול לתקן את הדיסק אונקי מהקיצורי דרך.
אבל מפחדת שזה 'ידביק' לי את המחשב
שתי שאלות:-- האם האנטי וירוס של ווינדוס (אותו יש לי) הוא טוב ומבטיח שהמחשב לא ידבק בוירס?
- האם הוירוס הזה מדבק? או שהוא נמצא במחשב ההוא ורק פגם את הקובץ בלי להכנס לדיסק אונקי?
ובקיצור: האם זה בטוח להכניס את הדיסק און קי למחשב עם אנטי וירוס של ווינדוס כדי לתקן אותו.
אשמח לעזרה דחופה בנושא!!!
-
תשובה אחת על הכל :)
לא מכירה את אישית את האנטי וירוס של ווינדוס, אבל כל אנטי וירוס רגיל אמור לנקות לך את הדיסק און קי
הוירוס יכול לעבור למחשב רק אם תפעילי אותו, כלומר אם תלחצי על אחד מקיצורי הדרך סביר להניח שהמחשב שלך ידבק ואז הטיפול יהיה מורכב
כל עוד לא הפעלת אותו אן שום חשש להכניס את הדיסק און קי למחשב.
מקוה שעזרתי
בהצלחה -
יש כמה וירוסים שיוצרים קיצורי דרך. האנטי וירוס שמעודכן בכולם זה איסט. בכל אופן תוכלו להיכנס לאתר של איסט ולעשות סריקה אונליין וזה ינקה לך הכל.
מצורף קישור ESET ONLINE -
@נעמי-בוקרה-20710 אמר באנטי וירוס של ווינדוס ווירוס שעושה קיצורי דרך:
הכנסתי אונקי למקום שנחשב לנקי וכשהחזרתי אותו למחשב שלי הכל נהיה קיצורי דרך.
מצאתי קישור כלשהו שיכול לתקן את הדיסק אונקי מהקיצורי דרך.
אבל מפחדת שזה 'ידביק' לי את המחשב
שתי שאלות:-- האם האנטי וירוס של ווינדוס (אותו יש לי) הוא טוב ומבטיח שהמחשב לא ידבק בוירס?
- האם הוירוס הזה מדבק? או שהוא נמצא במחשב ההוא ורק פגם את הקובץ בלי להכנס לדיסק אונקי?
ובקיצור: האם זה בטוח להכניס את הדיסק און קי למחשב עם אנטי וירוס של ווינדוס כדי לתקן אותו.
אשמח לעזרה דחופה בנושא!!!
האנטי וירוס של ווינדוס- חבל על המקום שהוא לוקח במחשב.
אם אין אנטי וירוס נורמלי, הוירוס ימשיך. -
@קומפיקס-פרסומון
מה זה אנטי וירוס נורמלי?
-
@קומפיקס-פרסומון-לשעבר אמר באנטי וירוס של ווינדוס ווירוס שעושה קיצורי דרך:
אם אין אנטי וירוס נורמלי, הוירוס ימשיך.
מה זה נקרא "הוירוס ימשיך?" הוא כביכול קיים וברגע שאנקה הוא יעלם והקבצים יחזרו לעצמם? -
אם אין אנטי וירוס נורמלי, הוירוס ימשיך.
מה זה נקרא "הוירוס ימשיך?" הוא כביכול קיים וברגע שאנקה הוא יעלם והקבצים יחזרו לעצמם?הקובץ שמסדר את הוירוס הזה, לא תמיד מוחק גם את הוירוס עצמו.
מעבר לכך, הקובץ הזה מוחק רק את מה שקשור לוירוס הזה ספציפית, לא בודק וירוסים אחרים. -
אם אני מכניסה את האונקי הנגוע (עם הקיצורי דרך"9ומנקה אותו-יש ממה לחשוש שזה יעבור למחשב?
-
אם אני מכניסה את האונקי הנגוע (עם הקיצורי דרך"9ומנקה אותו-יש ממה לחשוש שזה יעבור למחשב?
אם במחשב שלך נהיו הקיצורי דרך, זה אומר שיש וירוס בתוך המחשב שלך שעושה את זה.
הייתי בודק לפחות עם ESET ONLINE, חד פעמי. -
אם במחשב שלך נהיו הקיצורי דרך, זה אומר שיש וירוס בתוך המחשב שלך שעושה את זה.
הייתי בודק לפחות עם ESET ONLINE, חד פעמי.לא במחשב. זה קרה לי בדיסק אונקי שהכנסתי למחשב אחר.
המחשב שלי נקי, אבל אני רוצה לטפל באונקי הנגוע. עכשיו חוזרת על השאלה:@נעמי-בוקרה-20710 אמר באנטי וירוס של ווינדוס ווירוס שעושה קיצורי דרך:
-
@נעמי-בוקרה-20710
אני אישית עם אנטי וירוס של ESET
והוא חוסם לחלוטין את הוירוס הזה
גם שלא יגש למחשב
וגם עושים סריקה לנגן והוא מנקה לגמרי את כל קיצור הדרך -