מציאת הפורום בחיפוש גוגל
-
שאלה מוזרה קצת,
כתובת הדומיין של הפורום שלי היא באנגלית, אך המשתמשים שלי אין להם שיג ושיח ולא יודעים צורת אות אנגלית מהי, ולכן הם לא מוצאים את האתר של הפורום,
האם יש אפשרות שכתיבת מילים מסויימות בחיפוש גוגל תביא אותם לאתר של הפורום?
מקווה שהובנתי. -
@שוהם307 גוגל אוספים מידע לבד, אם הפורום שלך יהיה פעיל ויספק מידע שצורכים זה יעלה לבד לגוגל.
-
@שמואל4 זה פורום סגור, האם מה שכתבתי מעשי בכלל?
-
-
@מטעמים תראה, אני לא צריך חיפוש גוגל שאנשים זרים יגיעו לשם, אלא המשתמשים שלא יודעים אילו מקשים להקיש כדי להגיע לאתר של הפורום חשבתי אולי אפשר להקיש כמה מילים בעברית וזה יביא אותם לאתר,
אז נכון שאפשר לשלוח להם קישור לאימייל שלהם, אך זה מסובך כל פעם לפתוח את האימייל כדי להעתיק את הכתובת. -
@שוהם307 אין דרך לאפשר לפורום סגור להכנס לגוגל כי הוא לא יכול לסרוק את הטקסט וממילא הוא יתייחס לאתר כספאם, אתה יכול להמליץ להם לשמור את זה בסימניות
-
או לקנות דומיין בעברית....
-
@מישהו12 נכון, רק אחרי שקניתי דומיין באנגלית ראיתי שאפשר לקנות גם בעברית,
-
לא שווה לך להחליף?
-
@מישהו12 אפשר להחליף?
-
אני לא מבין גדול,אבל למה לא? אם שניהם בבעלותך...
-
@שוהם307 אמר במציאת הפורום בחיפוש גוגל:
@מישהו12 אפשר להחליף?
כדי להחליף כתובת אתה צריך א: שטכנית הכתובת החדשה תגיע לאתר וב: לשנות בקובץ config של הnodeBB את הכתובת ממנה אתה ניגש
-
@שוהם307 הסתדרת? אם לא יש לי רעיון
-
@מישהו12 ירדתי קצת מזה כי ראיתי שמי שרוצה להיכנס מוצא דרך להיכנס לאתר, אבל בהחלט אם יש לך רעיון מעשי אשמח לשמוע. תודה.
-
@מישהו12 ירדתי קצת מזה כי ראיתי שמי שרוצה להיכנס מוצא דרך להיכנס לאתר, אבל בהחלט אם יש לך רעיון מעשי אשמח לשמוע. תודה.
יש תגית meta בhtml לא זוכר איזה אני אכתוב שבוע הבא שמפנה לכתובת שכתובה בתוך התגית ואז אתה יכול או לתת לכל המשתמשים קובץ html כזה שיהיה על המחשב שלהם עם הפניה לאתר שלך ואז לוחצים ונכנסים או לפתוח אתר עם דומיין עברית מלא
כמו של @שמואל4 יש את שמואל.קום ואז באתר הזה לשים את הHtml עם ההפניה -
עזרתי?
(תן לי 3 מוניטין שאוכל לפרסם יותר מהר מ2 דקות) -
@מישהו12 נשמע רעיון מדהים. תעדכן אותי.
-
אתה יכול לעזור לי קצת בnodebb?
-
אני חושב ש