תוכנת מחשב שמתחברת לחשבונות הבנק
-
האם יש תוכנת מחשב שמתחברת לחשבונות בנק ולכרטיסי האשראי ונותנת תמונת מצב?
אני זקוק לזה בעיקר בגלל כרטיסי אשראי חוץ בנקאים שלא מופיעים לי בחשבון וגם בגלל שסו"ס קשה לנהל חשבון דרך הכלים שהבנקים מציעים.
יש פתרון?
תודה -
@aiib לא מאמין שחברות האשראי והבנקים יתנו גישה לגורם חיצוני שלא מאובטח בסטנדרטים שלהם
-
@by6199 פעם הייתה כזו תוכנה אלא שכיום הם רק באפליקציה
לא זוכר את השם -
@aiib ביזיבוקס הוא כלי נהדר ומאוד נוח לניהול תקציבי.
מתממשק לאתרי הבנקים ולחברות האשראי ושואב משם את המידע,
ומפיק ממנו סיכומים וניתוחים מעולים.
הוא משמש גם ככלי לבניית תזרים עתידי ומעקב אחר תשלומים ויתרות צפויות. -
@רואת-חשבון אני צריך לשימוש אישי לא ב100 ש"ח לחודש
מה שאני יחסוך ע"י ניהול נכון אני יבזבז בתשלום לאתר.... -
@aiib מה שנכון - נכון.
-
יש אפליקציה בשם "חיוב בטוח" שמרכזת את כל כרטיסי האשראי - אם כי בחצי שנה האחרונה היתה להם בעיה בהתחברות לכ"א של לאומי קארד ועוד, אז נטשתי אותה לעת עתה
יש עוד אפליקציה בשם "פיננדה" שהיא מרכזת גם את ח-ן הבנק וגם את כרטיסי האשראי - אני אישית לא הסתדרתי איתה, אבל אולי לך היא תועיל -
@מור תודה אבל אלו אפליקצייות לנייד אני מחפש למחשב
-
תוכל לנסות ליצור דבר כזה בעצמך על ידי יבוא נתונים חיים לאקסל, יש איזה תוסף לאקסל בשם quickbooks שמאפשר יבוא נתונים גם ממקורות שדורשים שם משתמש וסיסמא וכדומה, לא התנסיתי אישית.
-
@aiib
אתה יכול לעשות שליפת מידע ע"י כתיבת קוד אוטמציה,
יש סוג אוטומציה של מיקרוסופט בתוך VS,
ויש אוטומציה יותר מוצלחת מסוג סלניום (עובד גם כתוסף בפיירפוקס),
אתה מקליט דרכו והוא כותב לך את הקוד ואז אתה יכול להריץ אותו כסקריפט.(אני השתמשתי באוטמציה של מיקרוסופט כדי לפרוץ סיסמה לאתר לא מאובטח,
וזה עבד מאוד נחמד). -
@yits ואתה חושב שזה יעבור את האבטחה של בנק הפועלים לדוגמא?
-
@aiib אמר בתוכנת מחשב שמתחברת לחשבונות הבנק:
לא נראה לי,
בבנק הפועלים, הסיסמה נשלחת מוצפנת, לפי קוד מסוים.@yits אם הצלחת להסתדר עם זה, אשמח שתעזור לי בעניין.
-
-
@www אמר בתוכנת מחשב שמתחברת לחשבונות הבנק:
@aiib אמר בתוכנת מחשב שמתחברת לחשבונות הבנק:
לא נראה לי,
בבנק הפועלים, הסיסמה נשלחת מוצפנת, לפי קוד מסוים.@yits אם הצלחת להסתדר עם זה, אשמח שתעזור לי בעניין.
אני לא מכיר את המנגנון של בנק הפועלים,
אבל אם מדובר באימות דו שלבי, אפשר להתגבר גם ע"ז ע"י כתיבת סקריפט אוטמציה נוסף.@www אמר בתוכנת מחשב שמתחברת לחשבונות הבנק:
@yits אמר בתוכנת מחשב שמתחברת לחשבונות הבנק:
(עובד גם כתוסף בפיירפוקס),
אפשר קישור?
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/selenium-ide/
בכל אופן אני לא מכיר את הנושא הזה בעצמי, אני יכול לברר ואולי להעלות קישור למדריך וכדו'.
-
@yits אמר בתוכנת מחשב שמתחברת לחשבונות הבנק:
בכל אופן אני לא מכיר את הנושא הזה בעצמי, אני יכול לברר ואולי להעלות קישור למדריך וכדו'.
אשמח, זה חשוב לי לפרויקט מסוים.
-
לא עברתי על זה כ"כ.
אבל זה מה שמצאתי בחיפוש גוגלhttps://www.seleniumhq.org/docs/02_selenium_ide.jsp#
https://www.softwaretestinghelp.com/selenium-tutorial-1/
https://www.guru99.com/selenium-tutorial.htmlאני בעז"ה יבקש מאשתי שתבדוק אם יש מישהי במקום העבודה שלה שעובדת עם זה ויכולה להפנות למדריך טוב.
-
@yits תודה רבה!!!!
תוכל להרחיב קצת, למה זה בדיוק מיועד?
מה כל הקטע של האטומציה, וגם מה זה יכול לעשור לי, כשאני כלל לא רוצה להשתמש בדפדפן...
-
@www
זה מיועד בעיקר לבדיקות תוכנה,
וזה תחליף לבדיקות הידניות.בעבר כשהיו רוצים לבדוק אתר היו צריכים להושיב מישהו מול האתר ושימלא טופס וינסה להכניס נתונים לא נכונים וכו',
ולראות מה התגובה בכל שלב.
ויש כל מיני טכנולוגיות לכתיבה של אוטומציה אבל בחלקם (של מיקרוסופט לדוגמא) זה תופס לך מחשב עם מסך ומריץ את הפקודות שהוקלטו / תוכנתו מראש.היום השימוש הנפוץ הוא בסלניום והוא תומך בהרבה שפות ובעיקר הוא לא מצריך מחשב עם מסך אלא יישום שרץ ברקע.
ועם כזה כלי אתה יכול להקליט פעולה של כניסה לחשבון, והוא ממתין עד שהוא מקבל אלמנט מסוים שמוגדר לו בתכנות או בהקלטה,
והוא יכול לבצע את זה בצורה מושלמת.
כך שאתה יכול לדוגמא לייצר קו וירטואלי שמתי שאתה מתקשר אליו הוא יבצע תסריט של כניסה לח-ן בנק,
מקליד מזהה, סיסמה ועוד, ונותן לך את הנתון שמופיע ב DIV מסוים או כל אלמנט אחר.בקיצור כל מה שאתה יכול לעשות בעצמך, והם דברים קבועים שלא משתנים,
אפשרי לעשות אותם בסלניום. -
@www
והנה מדריך בעברית -
אגב כיום במיקרוסופט אומרים שאין אנשי QA, רק אוטומציה.