חבילות מעודכנות של x2one והסכם התקשרות
-
חברים,
כולנו יודעים מה עבר על לקוחות שהיו בx2oneאחרי מאמצים והידברות עם נציגי החברה. יש דברים ברורים.
מחירי החבילות
10 גיגה גלישה 34 ש''ח לחודש
40 גיגה גלישה 50 ש''ח לחודש
המחירים לא כוללים תשלום לנפטרי, אך הלקוח יכול לשלם גם את התשלום של נטפרי דרך x2one (לא מומלץ)מייל בלבד 3 גיגה גלישה 29 ש''ח לחודש כולל סינון נטפרי
מייל בלבד 40 גיגה גלידה 55 ש''ח לחודש כולל סינון נטפריהמחירים תקפים ל24 חודש
מצ''ב הסכם התקשרות עם החברה
-
@kasherNet אמר בחבילות מעודכנות של x2one והסכם התקשרות:
המחירים לא כוללים תשלום לנפטרי, אך הלקוח יכול לשלם גם את התשלום של נטפרי דרך x2one (לא מומלץ)
לנטפרי
-
הלקוח יכול לשלם גם את התשלום של נטפרי דרך x2one (לא מומלץ)
אפשר פירוט למה?
תודה
-
אחרי מאמצים והידברות עם נציגי החברה. יש דברים ברורים.
יש דברים ברורים לגבי העונשים המוזרים על שימוש בחבילה כמו ניתוק אחרי 1GB רצוף וכן אחרי 3.5GB יומי?
במצב הנוכחי לדעתי הלא נחשבת זה ממש הונאה לשווק חבילה כזאת כשאף חברה אחרת לא נוהגת כך.
-
@אלי-tza אמר בחבילות מעודכנות של x2one והסכם התקשרות:
אחרי מאמצים והידברות עם נציגי החברה. יש דברים ברורים.
יש דברים ברורים לגבי העונשים המוזרים על שימוש בחבילה כמו ניתוק אחרי 1GB רצוף וכן אחרי 3.5GB יומי?
במצב הנוכחי לדעתי הלא נחשבת זה ממש הונאה לשווק חבילה כזאת כשאף חברה אחרת לא נוהגת כך.
את הניתוק אחרי גיגה, נאמר שגם אם היה לא יהיה כזה דבר.
לגבי ההגבלה של 3.5 גם לא ברור. בהסכם לא כתוב. רק אני חושש שזה יהיה עילה לטעון שזה לא לשימוש משתמש אחד. לדעתי זה לא חוקי.
כל חבילה שנטפרי נותן לה גיבוי ואפשרות לשווק, אין סיבה שהסוכנים לא ישווקו, כל זמן שאומרים ללקוחות פרטי התוכנות.
אני אומר לכולם הכל!! אבל עדיין יש לקוחות שלדוגמה אין קליטה של חברות אחרות ורק פלאפון אז חייבים או להצטרף לRL ולשלם הרבה כסף או לשלם פחות ואולי לקבל קצת פחות
כל אחד אם השיקולים שלו
וזה הסיבה שאני מחזיק ומשווק כל חברה שעובדת עם נטפרי!