כמה שאלות על מצלמת G9 X II CANON
-
-
יש למצלמה הזו בגלגלת, ציור של מסרטה וזה אמור להסריט. (מצורף תמונה)
בפועל - זה מצלם לי תמונות במקום להסריט !
איך מסדרים את זה שזה יסריט ולא יצלם ?
-
מדריך בעברית למצלמה canon G9 X II, מאיפה משיגים ?
חיפשתי בגוגל וזה הביא אותי לכמה אתרים של מדריכים, אבל בכולם - או שאין מדריך לקנון או שזה למצלמות מסדרה SX (מה שאני לא צריך)
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדריך למצלמה הזו (canon G9 X II) ?
(אציין שיש תפריט בעברית במצלמה, רק הוא לא מסביר מה כל אופציה עושה ולמה היא נועדה) -
עוד שאלה: יש למצלמה הזו נרתיק מגן נגד נפילות ?
אני מתכווין כמו שיש מגן סיליקון שמלבישים לפלאפון שיגן עליו אם נופל
משהו כזה אבל למצלמה הנ"ל
-
-
@מעמד היקר,
קודם כל - בשם כולנו, תתחדש!!-
תעשה טובה ותשאיר את הגלגלת מכוונת על ההסרטה, אבל במקום ללחוץ על לחצן הצילום - פשוט תלחץ כאן:
זה גם מפעיל את הקלטת ההסרטה - וגם עוצר בלחציה שניה. -
מדריך בעברית, תנסה בקרט או ניופאן, מי שייבא את המצלמה שלך.
-
נרתיק - עד כמה שידוע לי, זה לא סמארטפון! ונרתיק קונים בחנות צילום מוצלחת, שם תראה מגוון גדול שיתאים לך. אם תהיה חכם יותר, באלי-אקספרס יש אינספור דגמים שיכולים להתאים לך, במחיר של אריזת הניילון שלהם.
בהצלחה!
-
-
@עברי-אנכי קודם כל,
תודה על ההתייחסות (סוף סוף מישהו מתייחס :unamused: ואין הכוונה אליך כי אני יודע שאתה עסוק)תעשה טובה ותשאיר את הגלגלת מכוונת על ההסרטה,
למה ?
נרתיק - עד כמה שידוע לי, זה לא סמארטפון! ונרתיק קונים בחנות צילום מוצלחת, שם תראה מגוון גדול שיתאים לך
פעם ראיתי בתמונות גוגל שיש כזה דבר שמתלבש על המצלמה הזו
משהו כזה
-
@מעמד אמר בכמה שאלות על מצלמת G9 X II CANON:
@עברי-אנכי קודם כל,
תודה על ההתייחסות (סוף סוף מישהו מתייחס :unamused: ואין הכוונה אליך כי אני יודע שאתה עסוק)@מעמד היקר
עדיין אין בחוקי הפורום זמן המחייב תגובה, כולנו אנשים עסוקים. -
@גרפילוק ידוע לי שלך יש את המצלמה הזאת
האם אין אפשרות נוספת ?
@עברי-אנכי @גרפילוק אז למה נועד המצב של ההסרטה ?! -
@מעמד
נרתיק - יש מגוון עצום, אבל שוב! זה לא סמארטפון, ונפילה של מצלמה כזאת - עלול להיות סוג של פרידה ממנה..
מצב הסרטה - זה בעצם שילוב של נתוני הצילום של המצלמה [מהירות תריס, פתיחת צמצם, איזו, מיקוד וייצוב תמונות, מהירות פריים, ועוד] - בכדי שההסרטה תצא הכי נכון וטוב שאפשר. גם אם הגלגל יהיה על תכניות אחרות ותלחץ על לחצן ההסרטה שהראיתי, גם אז המצלמה תסריט, אבל אז במצב פחות אופטימלי להסרטות.